Вийшов провокаційний постер комедії Свінгери 2

Свінгери 2 скоро на екранах!

Українська секс-комедія з'явиться на великих екранах вже 1 березня.

Поділитися:

Вийшов офіційний постер відвертої української комедії Свінгери-2. Як і в першій частині популярного фільму, у сиквелі знялися Ольга Полякова, Михайло Кукуюк, В'ячеслав Довженко, Дар’я Астаф’єва, Анна Саліванчук та Олексій Вертинський. Але в продовженні історії з‘явилися і нові селебриті-персонажі: Дзідзьо і Монро.


Українські глядачі зможуть побачити Свінгери-2 у кінотеатрах з 1 березня 2019.

У сиквелі провокаційної комедії головний герой - бізнесмен Ігор, якого зіграв Михайло Кукуюк, втратив чоловічу силу, його жінка Ілона, яку грає Оля Полякова, готова на все, щоб підняти його потенцію. Діапазон фантазії Ілони безкрайній. Від рольових ігор до уроків із секс-гуру. 

До речі, цього самого секс-гуру, інструктора з тантричного сексу, в Свінгерах 2 зіграв колоритний Дзідзьо. Що саме допоможе Ігорю повернути собі чоловічу силу? І до чого тут вибори Президента України? Побачите в кінотеатрах вже навесні.

Для постеру комедії спеціальну фотосесію акторів зробила зірковий фотограф Соня Плакидюк - їй вдалося якнайкраще передати грайливий характер фільму та сексуальність головних зірок фільму. 

Новини по темі