Онучка Софії Ротару засвітила стильну вишиванку на Тижні моди в Нью-Йорку

Онучка Софії Ротару в українській вишиванці підкорила Нью-Йорк (фото) | Зірковий стиль | 1+1
@iamsofiaeve

І не залишилася без уваги фотографів.

Поділитися:

На початку осені у світових столицях моди гучні бренди презентують свої весняно-літні колекції. Та гості показів відвідують їх не лише для того, щоб дізнатися про майбутні тенденції, а й щоб надихнути своїми образами дизайнерів. Не секрет, що багато трендів народжуються саме завдяки блогерам та уважним фотографам street style. 

Соня Євдокименко, онучка легендарної Софії Ротару, наразі навчається в Нью-Йорку. Втім, навіть за тисячі кілометрів від дому дівчина не забуває про традиції рідної країни та залюбки постає перед об’єктивами у вишиванці. Днями вона завітала на Тиждень моди в Нью-Йорку та обрала для свого виходу дизайнерську вишиту сорочку.

Соня вдягнула лаконічне вбрання total black, яке цікаво поєднала із вишиванкою Vita Kin. Одяг цього українського бренду вабить навіть голлівудських зірок. До прикладу, Демі Мур має кілька вишитих суконь, які вона носить у повсякденному житті, а Діта фон Тіз та Клаудія Шиффер з’являлися в таких на світських заходах. 

Для онучки Ротару розкішна вишиванка також не стала першою в гардеробі. Раніше вона демонструвала стильні образи з чорною сорочкою Vita Kin та приміряла червону вишиту сукню. 

Є в її колекції і спідниця з колоритними візерунками. 

Нагадаємо, що як і Софія Ротару, Соня Євдокименко займається музикою. Цього року вона записала запальний хіт. Слухай пісню Sofia Eve — Blush онлайн на нашому сайті: 

Також дивись, якими ще образами дивувала онучка Софії Ротару: 

1. Онучка Софії Ротару прогулялася Каннами у сукні від українського дизайнера

2. 17-річна онучка Софії Ротару вразила ідеальною фігурою в елегантному вбранні

3. Онучка Ротару зачаровує вродою на яскравих фото

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі