Опра Вінфрі зізналася, якою насправді є Меган Маркл

Опра Вінфрі розповіла, якою насправді є Меган Маркл
gettyimages.com

Ведуча розповіла, як ставиться до герцогині Сассекської.

Поділитися:

З тих пір, як Меган Маркл стала дружиною британського принца Гаррі, чимало хейтерів висловлюють незадоволення герцогинею Сассекською. Якою ж насправді є Меган - розповіла 65-річна журналістка Опра Вінфрі в ефірі популярної ранкової програми CBS This Morning. 

Під час інтерв'ю Опра зізналася, що щиро стурбована постійними нападами на персону Меган Маркл. Журналістка також звинуватила ЗМІ у постійних обговорюваннях недоліків зовнішнього вигляду герцогині:

Її особистість спотворюють. Це дуже несправедливо. Якби люди справді знали її, вони б зрозуміли, що вона не тільки прекрасно справляється зі своєю роллю як представниці королівської сім'ї, а й те, що вона щира, що у неї дуже відкрите і любляче серце.

Вінфрі також зізналася, що не цікавиться новинами жовтої преси і завжди намагається із гумором ставитися до будь-якої критики. Опра зауважує, що ЗМІ даремно витрачають час та сили, щоб якось зачепити герцогиню за живе. 

«Вона дуже добра, і здається, вона не збирається вплутуватися в ці чвари. Я думаю, це чудово, що вона нічого про себе не читає», - зазначила журналістка. 

Нагадуємо, що на захист Меган Маркл нещодавно став й відомий голлівудський актор й близький друг королівської родини Джордж Клуні. Дивіться подробиці у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка в черзі на трон дитина Меган Маркл та принца Гаррі

 

 

Новини по темі