Оприлюднили ім'я найстильнішого чоловіка у світі

Оприлюднили ім'я найстильнішого чоловіка у світі | Шоу-бізнес | 1+1
Фото: Getty Images

Він відомий своїми модними експериментами.

Поділитися:

Днями популярне британське видання GQ оприлюднило перелік найстильніших чоловіків світу. До їх числа, цілком передбачувано, потрапили такі яскраві постаті, як актори Бред Пітт, Кіану Рівз та Раян Рейнольдс, футболіст Девід Бекхем та принц Гаррі. Однак усіх цих красенів обійшов 23-річний актор Тімоті Шаламе.

Як зазначає глянець, зірковий юнак одержав перемогу завдяки своїм вдалим модним експериментам на червоних доріжках світських заходів. Протягом останнього року він виходив на публіку в численних неординарних вбраннях. Та дивовижним чином тримався в них так природно, ніби у найзручнішому класичному костюмі. Переконайся!

Фото: Getty Images

Експерти GQ пояснюють такий «вау» ефект від аутфітів Тімоті досить андрогінною будовою його тіла та своєрідністю рис обличчя. У поєднанні з дивними фасонами одягу природний шарм актора вмить підкорює серця публіки.  

Шаламе – безстрашний на червоних доріжках, – зауважила редакторка Financial Times Джо Еллісон.

«Він неухильно обирає заскладні моделі одягу, а все завдяки спокійному ставленню до дизайнерської вигадливості. Жодне вбрання не здатне по-справжньому його вразити», – пояснила журналістка.

Нагадаємо, нещодавно стало відоме ім’я .

Найсвіжіші зіркові новини читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5.  

Новини по темі