Осадча показала, з чим поєднувати модні шорти-бермуди 

Катя Осадча вдягнула найтрендовіші шорти сезону (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
@kosadcha

Канікули в Нідерландах тривають!

Поділитися:

Робота ведучої «Світського життя» дозволяє Каті Осадчій час від часу мандрувати та відвідувати різні країни. Але такі відрядження зазвичай тривають недовго, тому зануритися в атмосферу незнайомого міста складно. 

Цього липня Осадчій та її чоловіку Юрію Горбунову вдалося спланувати спільну подорож і провести кілька днів у Амстердамі. Подружжя вже продемонструвало, як романтично катається в човнику каналами. А тепер закохані вирішили дослідити місто в інший спосіб — на велосипеді. 

Для прогулянки Катя обрала зручний повсякденний образ — трендові шорти-бермуди пастельного рожевого кольору, завжди актуальну білу сорочку з короткими рукавами і спортивні босоніжки. 

Цікаво, що Осадча вже не вперше вражає обізнаністю в останніх модних тенденціях. На початку тижня ведуча показала стрункі ніжки у велосипедках, а ще раніше з’являлась у брюках-кльош і палаццо. 

Шорти до середини голені — бермуди — фешн-гуру вже давно окреслили найтрендовішою річчю сезону. Носити їх можна не лише у звичайному житті, а й навіть у офіс. Варто лише обрати більш нейтральний колір та додати піджак. 

Нагадаємо, нещодавно Катя Осадча взяла інтерв’ю у минулорічної переможниці «Євробачення» Netta:

Останні новини про Катю Осадчу: 

1. Мама двох дітей Катя Осадча похизувалась підтягнутою фігурою в купальнику

2. Мамо, досить: Син Осадчої не дає їй фотографуватися

3. Катя Осадча показала ефектний образ для дощового літа (фото)

4. Катя Осадча в сонячній сукні стала окрасою Венеції (фото)

5. Як носити квітковий принт цього літа – підглядаємо в українських красунь

Новини по темі