Осінь, прощавай! Наймодніші зіркові образи листопада

10 найкращих зіркових вбрань у листопаді (ФОТО) | Мода | 1+1
Фото: instagram/kamenskux

З них хочеться взяти приклад.

Поділитися:

Попри дощі, низьку температуру і підступні вітри, прохолодний сезон має суттєву перевагу. Нарешті можна створювати цікаві багатошарові образи і відчувати себе в них комфортно. 

Своїми знаннями «міксології» принтів, кольорів і текстур зірки старанно ділилися впродовж усього листопада, а ми — відзначили найкращих. Дивись, як пропонують утеплюватися представниці українського шоу-бізнесу та Голлівуду, і надихайся!  

Гаряча штучка Michelle Andrade поза сценою надає перевагу вишуканій простоті. Леопардовий принт у «зміїних» відтінках в поєднанні з базовим джемпером — формула, яка не підведе. 

Фото: instagram/mishvirmish

Кардинально іншу палітру вподобала Маша Єфросиніна. Трендова плюшева шуба молочного кольору точно не залишить тебе без уваги на сірих зимових вулицях… Хоча й змусить похвилюватися через особливо пильний догляд.

Фото: instagram/mashaefrosinina

Якщо ти наважилася показати світу свій бунтарський характер, зроби це стильно. До прикладу, як модель Ельза Госк. Одягай до жіночного приталеного пальто масивні черевики — головний осінньо-зимовий хіт. 

Фото: instagram/hoskelsa

Ще однією шанувальницею цікавого взуття виявилася співачка Аліна Гросу. До класичного образу з тренчем болотяного кольору і сукнею в горох вона додала закриті туфлі відтінку перлин. Стало набагато сучасніше!

Фото: instagram/alina_grosu

Настя Каменських показала, як продовжувати носити улюблену літню сукню в прохолодну пору. Просто вдягни спочатку гольф під горло. Неонового чи базового кольору — вирішувати тобі. 

Фото: instagram/kamenskux

Онучка Софії Ротару, Соня Євдокименко, пропонує носити аналогічний гольф під сорочкою. Вона може бути не лише з деніму, а й зі шкіри.  

Фото: instagram/iamsofiaeve

Співачка Дуа Ліпа у листопаді зробила ставку на монохром і довела, що він може бути ненудним. Уся таємниця — в принтах. Не обмежуйся класичними, прояви фантазію. 

Фото: instagram/dualipa

Знову нагадала про свій чудовий смак Злата Огнєвіч. Тендітність співачка підкреслила штанним костюмом oversize. Нехай більш приталений, але в твоєму гардеробі має оселитися цього сезону дуже схожий. 

Фото: instagram/zlata.ognevich

Альтернатива костюму — комбінезон. Ми вже розповідали, , а тепер своїм варіантом поділилася племінниця принцеси Діани, Кітті Спенсер. У такому — і на вечірку, і на роботу, і в кіно. 

Фото: instagram/kitty.spencer

На відміну від  Дуа Ліпи, поціновувачки неординарних малюнків на одязі, TAYANNA обрала кольорову геометрію. Ти ж пам’ятаєш, що наразі особливо популярні? 

Фото: Владислав Томік, bestin.ua

Більше зіркових добірок: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі