Три розстріляні машини на ділянці 200 м: Дмитро Комаров показав звірства російських окупантів у Київській області

 Дмитро Комаров знову показав звірства російських окупантів у Київській області
Instagram/komarovmir

Ведучий продовжує фільмувати доказзи звірств росіян на територіях, які перебували в окупації.

Поділитися:

Ведучий "Світ навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров з перших днів війни фіксує злочини російських окупантів на території України. Так, раніше він вже показав страшні кадри звільненої Бучі, де росіяни нищили мирне населення, грабували та мінували все навколо. Слідом за Бучею ведучий Дмитро Комаров поїхав у Гостомель, де нелюди окрім інших мародерств знищили нашу національну гордість – найбільший у світі вантажний літак «Мрія».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВедучий 1+1 Дмитро Комаров поділився історією допомоги жінці після вибуху в Києві: «Те, що відбувається, – це ніж по серцю кожного українця»

Цього разу Дмитро Комаров показує розстріляні машини з людьми на короткому відрузку траси у Київській області: ведучий зафільмував, як на відрізку всього у 200 метрів таких авто одразу три. Наближатись до них, втім, небезпечно, оскільки авто можуть бути заміновані.

Відео містить чутливий контент і бажано для перегляду категорією 18+. 

"Три дні у Бучі, Ірпені та Гостомелі. Як страшний сон, який переривався лише ночами, у холоді та темряві. Тому що в холодному напівсні було тепліше на душі, ніж удень на вулиці. Вночі у спальнику не видно те пекло, яке на вулицях міста. Я приїхав із передовою групою Патрульної Поліції України під командуванням Євгена Жукова. Дуже круті хлопці зі спецпідрозділу ТОР – тактична поліція. До них приєдналися Ірпінські поліцейські із відділу особливого призначення. Хлопці не втекли з міста під час окупації, продовжували під обстрілом виконувати роботу. Їздили з ними на зачистку: перевірка підозрілого, пошук російських втрат, допомогу місцевим провізією", – пише Дмитро Комаров на своїй сторінці в Instagram.

Ведучий розповів, що вдалось дізнатись від мешканців міст про діяння російських окупантів та що відомо про вбитих:

"Ми були в першій поліцейській машині, яка увійшла до Бучі та Ірпені. Одностайна інформація від місцевих – російські з київської області втекли. В паніці. "Швидко, бл**ь!", – кричали командири. Збиралися хвилин за 15. Намагалися встигнути забрати намородерене. Напередодні наші військові організували переправу через Ірпінь та підбиралися дедалі ближче. Шансів пробратися до Києва у росіян не лишалося. Їхній план провалений. ЗСУ їх оточують. Цитата з російських «завдання спецоперації виконані» – класична брехня в їх ЗМІ. Хіба що якщо завданням не був геноцид українського народу, знищення мирних жителів та міст. Це «завдання» російські солдати виконували. Ви напевно бачили вчора фото та відео з вулиці Бучі, засіяної трупами. Але це не єдине місце. Пишу і в голові спалахи. Ось собака гавкає біля тіла господаря. Вже тиждень. Ось чоловік із зв'язаними руками та простріленою головою. А ось хлопець без голови, із ключами біля рук. Додому не встиг".

Також, Дмитро Комаров показує власні світлини з міст Ірпінь, Гостомель та Буча на своїй сторінці в Instagram:

"Ми з поліцією, саперами та Нацгвардією дістаємо з кювету розстріляні машини із мирними жителями. Вже не у Бучі. Вбиті пенсіонери, молоді сім'ї, машини з скелетами, що згоріли. Я бачив усе на власні очі. Машини розстрілювали. Вхідні отвори – лобове скло. Мертві водії відлітали у кювет. Росіяни втекли із Київської обл. Але відсутність вибухів у Києві та області, які стали звичними – не кінець війни. рф ще покаже свою підлість. Попереду багато роботи, щоби назавжди очистити нашу землю від нечисті. І перемогти. Обов'язково. P.S. Фото зроблено мною. Не інтернет". 

 Усі фото несуть зміст чутливого характеру та призначені для категорії 18+

 

Новини по темі