Страшні кадри. Ведучий Дмитро Комаров показав звільнену від росіян Бучу: заміновані навіть дитячі майданчики

Страшні кадри. Ведучий Дмитро Комаров показав кадри звільненої від россіян Бучі: заміновані навіть дитячі майданчики

Дмитро Комаров опублікував відео, зняте у Бучі, в якій сьогодні розпочалася "зачистка" від залишків окупантів.

Поділитися:

Ведучий "Світ навиворіт" та "Мандруй Україною" Дмитро Комаров з перших днів війни на інформаційному фронті: фіксує злочинні діяння росії, що розпочала відкриту та повномасштабну війну 24 лютого, волонтерить та підтримує українців активними дописами в соцмережах. Сьогодні Дмитро разом із спеціальними службами потрапив у числі перших до звільненої від російських військ Бучі. І показав страшні кадри понівеченого міста. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВедучий 1+1 Дмитро Комаров поділився історією допомоги жінці після вибуху в Києві: «Те, що відбувається, – це ніж по серцю кожного українця»

Своє відео, опубліковане на офіційній фб-сторінці ведучого, Дмитро розпочинає із зазначенням сьогоднішньої дати – 2 квітня 2022 року і розповідає, що це перший день, коли наші військові зайшли в Бучу. Показав імовірний командний пункт рашистів, де біля вікна стояв стілець, через що вхідні двері могли бути заміновані – команда чекала на саперів.

"Замінували дитячі майданчики. Потрібно бути дуже обережними, дуже багато мін", — підкреслює ведучий для тих, хто прагне якнайшвидше потрапити у звільнені від росіян домівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОбережно, міни! Що і де може бути заміновано та що робити, якщо знайшли підозрілий предмет: інструкція

Ведучий також показав авто, яким заблокували проїзд аркою і повідомив, що поліцейські відразу попередили, що двері машини можуть бути заміновані. Жахливі кадри Дмитро супроводжує не менш страхітливими словами:

"Бідні люди, ми їхали і бачили неймовірну кількість мирних вбитих жителів на дорогах…Молодих та літніх… Видно, що вони їхали на велосипедах і відбувалася детонація, і вони назавжди лишалися на вулицях рідного міста…. Це сльози, це біль…".

ЧИТАЙТЕ  ТАКОЖРежисер та ведучий "Орла та Решки" Євген Синельников вибрався з окупованої Бучі та вийшов на зв'язок: "Ці два тижні були справжнім пеклом"

Ведучий та військовий в кадрі розповіли про страшну розправу над бучанцями: є тіла чоловіків із зав’язаними руками, яких вивозили до блок-постів та розстрілювали.

"Знищували всіх, хто міг чинити опір", — підкреслив військовий.

Дмитро розповідає, що зараз у місті не має рашистів, проте містечко зачищають спеціальні служби. Згодом будуть привозити гуманітарні вантажі з харчуванням.

"Люди плачуть, побачивши хліб…Місяць не бачили хліба", — з болем говорить Дмитро.

Дмитро зробив декілька постів зі звільненої Бучі і попри біль втрат закликає думати про відновлення та перемогу:

"...Мародерили. Забирали все, що можна забрати. Ідучи, замінували все, що можна замінувати. Підлість і нелюдяність небаченого ступеня. Багато роботи попереду. Відновимо та побудуємо. Слава нашим героям із ЗСУ, Поліції, Нацгвардії та всім усім силовикам. Ірпінь звільнено. Буча звільнена. Перемога все ближча. Слава Україні!"

Нагадуємо, що раніше Дмитро Комаров зробив пост, в якому розповів чим може сьогодні допомогти Україні кожен з нас. 

Новини по темі