Перемога і мир: телеведучий 1+1 Тімур Мірошниченко розповів про найбажаніші подарунки до дня народження

У свій день народження телеведучий 1+1 Тімур Мірошниченко закликав всіх допомогти військовим

У відео в соцмережах телеведучий 1+1 закликав всіх допомагати військовим.

Поділитися:

Сьогодні свій день народження святкує телеведучий 1+1 та ведучий українського національного відбору пісенного конкурсу Євробачення, тато двох дітей Тімур Мірошниченко. Йому виповнюється 36 років. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внесок ведучих 1+1 у боротьбу з агресором: Костянтин Грубич, Володимир Рабчун та Тімур Мірошниченко про ефіри, медіаборотьбу та забезпечення тероборони

Мірошниченко

У відео, що Тімур опублікував у своїх соціальних мережах, ведучий подякував за численні привітання та зізнався — його найзаповітніші бажання — перемога і мир в Україні.

«На свій 36ий день народження я більше за все жадав перемоги Україні. Але певно треба ще трохи почекати. Та знаю, що вона не за горами. Бо вже другий тиждень чоловіки нашої родини не можуть потрапити до лав захисників! Черги на кілометри лише ростуть!», — розповів телеведучий 1+1. 

Мірошниченко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс розповіла про те, як займається волонтерством та допомагає людям під час війни

Тімур закликав кожного українця докласти зусиль до перемоги і зробити все можливе, аби підтримати тих, хто боронить Україну.

«Перемога кується в тилу! Пам‘ятайте це! Кожен із нас може бути корисним, варто лише згадати про свої таланти».

Він розповів, що зараз знаходиться в Україні і робить все можливе для забезпечення потреб військових. Разом з родиною закуповує термобілизну та закликав всіх, хто хоче його привітати — доєднатися до допомоги. 

«Дякую всім за тисячі привітань, найкращим подарунком будуть термушки для наших хлопців, які ми наразі закуповуємо для них. Ось картка моєї дружини, на яку всі охочі можуть кинути трохи тепла для тих, хто боронить наш спокій. 5168742718046133», — зазначив Мірошниченко.

Мірошніченко

Телеведучий 1+1 підтримав всіх українців:

«Зараз дуже важливі часи, коли об’єдналася вся країна. І кожен робить все, що може. Не опускайте рук — зараз ми створюємо нову сучасну Україну, якою будуть пишатися не тільки наші діти і онуки. Будемо пишатися і ми. На українців зараз рівняється увесь світ. Слава Україні! Героям Слава». 

#CloseTheSky
#мипереможемо 
#StandWithUkraine #скажи_россиянам_правду
#пишуюсязсу
#дякуюЗСУ
#uaразом

Новини по темі