«Переможці» вирушили на матч між Фінляндією та Україною

«Переможці» вирушили на матч Україна-Фінляндія
1plus1.ua

«Переможці» зіграють у товариському фан-матчі Фінляндія-Україна та презентують соціальний проект у місті Тампере

Поділитися:

Цієї неділі, 11 червня Соломія Вітвіцька та чотири учасники проекту «Переможці» Вадим Мазніченко, Олександр Бабченко, Віктор Кардаш та Дмитро Блохін відвідають Фінляндію – місто Тампере в межах всеукраїнського туру «Вірні збірній». Символічно, що команда перетне кордон у перший день дії безвізового режиму з ЄС. 

«Переможці»Папа Франциск зустрівся у Ватикані з українськими «Переможцями» та Соломією Вітвіцькою (відео) підтримають на трибунах Україну у футбольному матчі з Фінляндією, зіграють у товариській грі з фінськими вболівальниками та презентують фото і відео соціального проекту у фан-посольстві України в Фінляндії. На зустріч до гостей з Києва приїде також місцева українська громада.

Особисто зустріти героїв з України приїде в аеропорт Гельсінкі-Вантаа Надзвичайний і Повноважний Посол України у Фінляндії Андрій Володимирович Олефіров.

Меценатом туру «Вірні Збірній» та візиту Переможців виступив Андрій Мацола. Він зробив дуже багато для реалізації проекту цього року. Зокрема, завдяки йому ветеран АТО Олександр Бабченко отримав новий спортивний протез для занять кросфіту і тепер може займатися спортом та вийде на поле для гри у дружньому фан-матчі Фінляндія-Україна, що відбудеться на місцевому стадіоні Pyynikki у місті Тампере.

Під час виступу в українському фан-посольстві Соломія Вітвіцька разом з героями та відомим волонтером Анною Гвоздяр презентують соціальний мультимедійний проект «Переможці», продемонструють 3D-екскурсію фотовиставкою, яка відбулась у Києві в НСК «Олімпійському», та покажуть благодійний випуск журналу з вражаючими фото та історіями «VIVA! Переможці» для української діаспори у Фінляндії, журналістів та футбольних вболівальників.

І вже о 19:00 в цей день в межах 6-го туру відбору на Чемпіонат Світу 2018 відбудеться матч між збірними Фінляндії та України на великому стадіоні Ratina. Велика команда «Переможців» разом із нашими вболівальниками співатиме гімн і вболіватиме за українську збірну.

«Переможці» – це учасники проекту, організованого ТСН та VIVA! і присвяченого ветеранам, які втратили частини тіла в АТО, захищаючи батьківщину, але не втратили жаги до життя та сили духу, надихають інших  не здаватися та досягати перемог.

Нагадаємо, навесні цього року учасники проекту «Переможці» разом із дружинами відвідали столицю Хорватії, місто Загреб, у турі «Вірні збірній». У спеціальному автобусі вони тоді подолали два кордони та проїхали 3000 кілометрів, щоб підтримати на трибунах Україну у футбольному матчі з Хорватією та поспілкуватися з хорватськими ветеранами та українською діаспорою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Переможці» вразили студентів 3D-екскурсією проекту

Новини по темі