Переможниця Модель XL розповіла, як склалося її життя після проекту

Марія Павлюк зізналася, чому участь у Модель XL була її найбільшою авантюрою.

Поділитися:

«В одну мить Маша Павлюк зі звичайної дівчини з Івано-Франківщини перетворилася на головний символ боротьби з українським бодішеймінгом і суспільними стереотипами. Але коли ти дивишся на машину широку усмішку та струнку поставу, сумнівів не залишається – ця дівчинка впорається», – йдеться у матеріалі cosmo.com.ua..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця проекту Модель XL: «Не збираюся зупинятися на роботі в межах України»

Треба починати з маленького кроку та рухатися вперед, – вважає Марія.

 

В інтерв’ю Марія пригадала, як зважилася на участь у сміливому пороекті:

«Одного вечора я побачила по телевізору рекламу кастингу на модельний проект плюс-сайз і вперше в житті, не порадившись із чоловіком, щось для себе підсвідомо вирішила. Мабуть, я втомилася від життєвої статики. Cама заповнила анкету й надіслала її на канал. Щось усередині підказувало, що я нічого не втрачаю. Бо, незважаючи на результат, я завжди можу повернутися до чоловіка й дитини».

Народження моєї доньки – моя найбільша життєва мотивація.

Наразі Маріє намагається і підклуватися про свою сім’ю, і розвиватися в модельному бізнесі.

«Я навіть тішилася тим, що мені, на відміну від багатьох матусь, не треба йти на роботу і залишати доньку. І ось зі мною трапляється моя найголовніша життєва авантюра – Модель XL! Спочатку було дуже важко. Я розумію, що розлука з дитиною, послуги няні чи допомога бабусь – це нормальна практика для активних жінок, які працюють, але я тільки входила у роль бізнес-матусі, тому емоційно страждала. На середині шоу я зрозуміла, що треба налаштовувати себе на перемогу. Якщо буде добре мені, у першу чергу буде добре й моїй дитині. Ці настанови мене підбадьорили. Бо родина – то найголовніше, що може бути в житті жінки», – розповіла модель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися теплі фото переможниці Модель Xl з дочкою

Чим складніша задача стоїть перед тобою, тим більше загартовується твій внутрішній стержень, – переконана модель.

Нагадаємо, що дівчина набрала вагу після пологів і їй було складно прийняти нову себе. Та врешті-решт Марія зібралася духом.

«Я перестала себе жаліти. Стала боротись. Адже комплекси та тривога – це все від ліні та небажання змінюватися. Некомфортно з новою вагою? Борися! Займайся спортом, переглянь харчування. А якщо тобі добре у своєму нестандартному тілі, але ти зустрічаєшся з громадським осудом, не лінуйся тренувати характер. Навчися не сприймати думки, які тебе не стосуються. Усе працює в нашій голові. Сядь наодинці iз собою та подумай: що для мене важливіше? Я хочу гнітити себе та жити в комплексах? Не витрачай своє життя на задоволення чиїхось ілюзорних уявлень про ідеал. Поки в тебе є сили та можливості, відкривай себе світу. Бо той час, що ти витрачаєш на комплекси, ти могла би присвятити цікавим та корисним речам – подорожам, роботі, сім’ї. Проста математика: підрахуй час своїх думок i примнож їх на можливості. Поки ти страждаєш, інші просто роблять», – розповіла Павлюк.

Чоловіки не бачать твоїх недоліків, поки ти сама їх не покажеш. Подобаються ті жінки та дівчата, які перебувають у гармонії із собою, – вважає Марія Павлюк.

Після проекту Модель XL Марія змінила раціон харчуванні та помітно схудла:

«Взяла собі за правило: якщо вдень я дозволяю собі з’їсти хліб або якусь випічку, то ввечері відмовляю в інших вуглеводах. Але це не тому що я сама собі ставлю жорсткі рамки – просто коли я їм легкі страви, без цукру і жиру, то краще себе почуваю. Шлунку комфортніше, тіло не набрякає, немає мішків під очима. Але все індивідуально, головне – навчитися слухати власне тіло. Воно підкаже».  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Модель XL розповіла, що їдять моделі plus size

Нагадаємо, що Марія Павлюк прикрасила обкладинку січневого випуску Cosmopolitan. Як відбувалася її фотосесія для відомого глянцю, дивіться у відео.