Під час благодійного матчу «Динамо» U16 в Іспанії здійснилася мрія 13-річної Соні з Миколаївщини, яка постраждала від бомбардувань рф

Під час благодійного матчу «Динамо» U16 в Іспанії 13-річна Соня, яка постраждала від бомбардувань рф, виступила разом з DOROFEEVA

Під час благодійного футбольного матчу на підтримку України 13-річна Соня, яка постраждала від бомбардувань рф, виступила разом з DOROFEEVA.

Поділитися:

У пʼятницю, 10 червня, в Іспанії футбольний клуб «Динамо» U16 (футболісти 2006 року народження) провів благодійну гру Match for peace #StopWarInUkraine проти команди «Л'Успіталет» із Каталонії. Гра закінчилась рахунком 2:2. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 22 000 000 грн зібрали для України в квітні у межах благодійних футбольних матчів Match for peace #StopWarInUkraine

Так, на глядачів матчу чекав традиційний художній перфоманс за участі українських артисток — DOROFEEVA, KAZKA та учасниці «Голосу країни» Інеси Грицаєнко. Ведучі цієї частини заходу — кураторка проєкту 1+1 «Здійсни мрію» Олександра Лобода та співачка, учасниця минулих перфомансів Michelle Andrade.

Особливістю благодійного поєдинку, в межах якого триває збір коштів для придбання рентген-апаратів С-арки, став спільний виступ 13-річної Софії Іванової з Миколаївської області, яка постраждала внаслідок бомбардувань рф, зі співачкою DOROFEEVA. 

Софія Іванова

Софія на стадіоні «Фейха Льарга» акомпонувала співачці під час виконання пісні «Думи», таким чином реалізувавши свою заповітну мрію – спільний виступ з улюбленою артисткою. Дивіться, як це було:

До того ж напередодні матчу організатори провели дівчинці екскурсію сонячною Барселоною та влаштували шопінг, адже в дівчинки був тільки той одяг, який вдалося вивезти з-під обстрілів. 

Нині Соня є підопічною благодійного проєкту 1+1 «Здійсни мрію» та ФК «Динамо Київ», знаходиться під опікою лікарів з «Охматдиту» і, окрім лікування, тренується грати на гітарі, яку подарували глядачі ТСН.  

«Діткам дуже важливі позитивні емоції, аби хоча б на трішки перемикатися від тих драматичних подій, що відбуваються в нашій країні», — розповідають куратори благодійного проєкту «Здійсни мрію». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча 1+1, кураторка “Здійсни мрію” Олександра Лобода і ФК «Нюрнберг» допомагають українським родинам в Німеччині

Традиційно, організацією виступів та художньою концепцією заходів займалася команда 1+1 media і Департамент великих шоу, режисерами заходу стали TRI Directions — Наталія Лисенкова, Наталія Ровенська та Марія Григоращенко, які відомі своїми постановками для всесвітньо відомих артистів. А цільовий збір на закупівлю медичного обладнання продовжується на платформі UNITED24.

Нагадаємо, що 13-річна Софія Іванова з Миколаївської області постраждала внаслідок бомбардувань рф. Коли російські військові обстріляли будинок, в якому мешкає родина дівчинки, уламок снаряда влучив їй у голову. Нині Соня є підопічною благодійного проєкту 1+1 «Здійсни мрію»,  ФК «Динамо Київ» та знаходиться під опікою лікарів з «Охматдиту».

Новини по темі