«Гуси» і саксофон: фантастичний кавер на «Голосі країни» виконала Інеса Грицаєнко (дует «Сестра Music»)

Голос країни
Дует Сестра Music вразив на сліпих прослуховуваннях всіх тренерів "Голосу країни": оригінальне виконання хіта "Гуси" під звуки саксофону

Дует «Сестра Music» на сліпих прослуховуваннях «Голосу країни-12» вразив оригінальним кавером на відомий хіт.

Поділитися:

23 січня о 21:00 розпочався 12-й сезон «Голосу країни». Учасниця сліпих прослуховувань Інеса Грицаєнко разом з сестрою Аліною у дуеті «Сестра Music» вразили всіх тренерів, повернувши до себе всі 4 крісла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра шоу «Голос країни»: зірки розповіли, чому чекають на це шоу та до кого з тренерів пішли б у команду

22-річна Інеса розповідає, що вже декілька разів прагнула стати учасницею «Голосу країни», але їй не вдавалося пройти етап сліпих прослуховувань. Цього ж разу вона виступила у дуеті з сестрою-саксофоністкою, і їхній виступ вразив настільки, що до дівчат повернулося одразу 4 тренерські крісла. Інесса та Аліна виконали відомий хіт Wellboy «Гуси», але в дуже оригінальній обробці. Пісня вийшла повільна, з джазовими нотками. Неймовірний вокал Інесси вигідно відтіняла гра на саксофоні Аліни. В ексклюзивному коментарі сайту 1+1 Інесса розповіла:

«Я всі пісні чую по-своєму. Цей кавер – це про стан моєї душі. В кожній пісні є своя історія, і я люблю ці історії проживати по-своєму. Я постійно співала такі пісні, які показували можливості мого голосу, але трошки забувала про душу. Цього разу я підключила свою душу та захотіла розповісти світу про свій емоційний стан та біль багатьох дівчат та хлопців, які розлучаються. Я довірилася душі, обрала таку пісню, і вона мене не підвела».

Грицаєнко

Вибір і обробку пісні оцінили зіркові тренери «Голосу країни». Святослав Вакарчук сказав:

«Можна, я буду відвертим? Це краще, ніж оригінал. Класна ідея зіграти на саксофоні, плюс дуже гарне вокальне виконання пісні».

А DOROFEEVA оцінила виступ «Сестра Music» так:

«Це була якась неймовірна інтерпретація пісні «Гуси».

Оля Полякова та Потап також повернулися до дівчат та високо оцінили їх талант, запропонувавши посісти місце в їхній команді.

Грицаєнко

Дівчата порадилися і обрали своїм тренером DOROFEEVA, повідомивши про це оригінальним способом: заспівали і зіграли фрагмент з її хіта GORIT. Після цього Надя заспівала разом з «Сестра Music» на сцені «Голосу країни», і Інесса зізнається що після цього пісня GORIT зажила для неї по-новому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не вірив в себе по-справжньому", – випускники «Голосу країни» розповіли, як шоу змінило їхнє життя (LAUD, Lida Lee, Роман Сасанчин, Khayat)

Чим буде далі вражати дует «Сестра Music» на "Голосі країни"? У коментарі сайту 1+1 Інеса Грицаєнко привідкрила завісу цієї таємниці:

"Пісня, що буде в боях – це просто вибух. Такого ще не було. Це буде дуже запалююче, дуже цікаво, я буду зовсім іншою, аніж на сліпих прослуховуваннях. І я дуже сподіваюся, що мене впізнають" (сміється).

Дивіться виступ дуету «Сестра Music» під час вибору наосліп:

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі