6 золотих медалей і 1 «срібло»: ведуча «Проспорт» на 1+1 Олександра Лобода розповіла про здобутки на минулих вихідних українських спортсменів на світових аренах

Ведуча "Проспорт" Олександра Лобода розповіла про медалі, які українські спортсмени завоювали на минулих вихідних
Instagram/aleksika

Лише за минулий вікенд українські спортсмени здобули 7 нагород на різних міжнародних турнірах.

Поділитися:

Минулі вихідні виявилися дуже плідними для українських спортсменів на міжнародних аренах. І хоча збірна України з футболу не змогла вибороти путівку до Чемпіонату світу 2022 у фінальному матчі відбору, проте ми все одно відчуваємо гордість: і за наших футболістів, і за інших спортсменів, які прославляють нашу країну у ці важки часи війни з росією. Ведуча програми "Проспорт" на 1+1, кураторка благодійного проєкту “Здійсни мрію” Олександра Лобода у себе в Instagram розповіла про міжнародні спортивні перемоги України на минулих вихідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські футболісти стали чемпіонами у різних світових лігах: ведуча «Проспорт» на 1+1 Олександра Лобода підвела підсумки спортивного сезону

Олександра Лобода перелічила українських переможців та призерів минулого вікенду:

►Ярослава Магучіх здобула "золото" зі стрибків у висоту на етапі Діамантової Ліги.

►Ірина Геращенко виборола "срібло" зі стрибків у висоту на етапі Діамантової Ліги.

►Яна Беломоіна здобула золоту медаль у гонці ХСО з маунтинбайку в Хорватії.

►Вікторія Онопрієнко стала першою на Кубку світу з художньої гімнастики в Італії.

►Роман Кокошко здобув "золото" зі штовхання ядра на міжнародному турнірі в Іспанії та встановив особистий рекорд.

►Ірина Деха виборола золоту нагороду на Чемпіонаті Європи з важкої атлетики.

►Ярослав Ткач, скелелаз, здобув "золото" на Кубку Європи в Італії.

►Чоловіча збірна з волейболу обіграла Данію в заключному матчі групового етапу Золотої Євроліги та гарантували собі вихід у Фінал чотирьох.

Олександра Лобода про величезну роль здобутків наших спортсменів у часи, коли Україна бореться з російським агресором за своє існування, пише:

"Завдяки їм звучав гімн України на міжнародних змаганнях".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша ракетка світу польська спортсменка Іга Швьонтек після перемоги на Ролан Гаррос-2022 підтримала Україну

Нагадаємо, ведуча 1+1 і кураторка благодійного проєкту “Здійсни мрію”, Олександра Лобода допомагає українським переселенцям у Німеччині. У середині березня Саша приїхала в Нюрнберг, це місто-побратим Харкова. Нині в місті проживають понад 6 тисяч людей — жінок і дітей, котрі втікали з зон бойових дій. Там Саша познайомилась з Катаріною — жінкою, яка опікується соціальними ініціативами в місцевому футбольному клубі «Нюрнберг» (1. FC Nürnberg).  Разом вони організували акції на підтримку українців. На один з домашніх матчів запросили аж 5 тисяч переселенців безкоштовно. На іншому матчі продавали шалик з емблемами ФК “Нюрнберг” та харківського ФК “Металіст 1925” і збирали кошти для українців. На прохання Саші Лободи гравці ФК “Нюрнберг” — Флоріан Хюбнер, Матс Мюллер, Крістіан Матеніа, записали відеозвернення до українських мрійників.

Саша Лобода

Дивіться сюжет "Сніданку з 1+1" про те, чим займається у воєнний час легендарний український футболіст та тренер Андрій Шевченко:

Новини по темі