Нітіч планує хуліганити, а Матвієнко співатиме чоловічу пісню

Нітіч планує хуліганити, а Матвієнко співатиме чоловічу пісню

Цієї неділі на сцену "Голосу країни" вийдуть учасники команд Руслани та Стаса П'єхи.

Поділитися:

Цієї неділі на сцену "Голосу країни" вийдуть учасники команд Руслани та Стаса П'єхи. І доки глядачі гадають, який репертуар вокалістам підібрали їхні тренери, самі артисти забули про спокій та відпочинок, проводячи на репетиціях дні і ночі.

Кожного разу хтось із них стає фаворитом глядачів, а інші важко виборюють своє право участі у шоу. Та всі вони без виключення працюють над своїми номерами, щоб створити яскраве свято музики для публіки. Підопічна Руслани, Ештар Раді, була і в номінації, і лідером голосування. "Я не очікувала, що так надовго затримаюся на проекті, - зізнається дівчина. – Думала, просто заповню анкету, ще й не була впевнена, що її хтось відкриє. А тут нас вже лише четверо лишилося у команді, час блискавично летить. Минулого разу мене підтримали глядачі, за що я їм дуже вдячна, проте розслаблятися не можна. Ніхто не знає, кого обере публіка цього тижня, а тому кожен новий виступ має бути кращим за попередній". Думати Ештар намагається тільки про позитивні речі: як би найкраще заспівати, а не про можливий виліт. Крім того, артистка стала ретельніше підбирати репертуар. "Розумію, що всім не догодиш, проте відповідально ставлюся до вибору, - продовжує Раді. – Мені здається, справа, навіть, не в пісні, а в тому, як ти її донесеш до слухача". В цілому, співачка обіцяє, що постане в ефірі кардинально іншою, зовсім не схожою на тих двох Ештар, які виступали раніше.

Дивувати буде й Міла Нітіч – стримані образи та ліричні пісні дівчині набридли. "Хочу хуліганити, - посміхається артистка. – Танцювати, веселитися, примусити публіку піднятися зі своїх місць. Нам часом не вистачає позитивного настрою, такого, щоб драйв був просто неймовірний!". Часу, коли можна буде виконати свою улюблену українську композицію, Міла чекала вже давно. І коли глядачі залишили її в шоу минулого разу, то за лаштунками Нітіч тільки й говорила що про зміну іміджу.

Аналогічні плани й у Тоні Матвієнко. "Цей ефір – експеримент для мене, - розповідає Антоніна. – В оригіналі мою композицію виконує чоловік, і мені досить важко вжитися в такий образ, бо я дівчина ніжна та тендітна". Тим не менш, на репетиціях співачка почувається доволі впевнено і дарує відомій композиції нове звучання. "Я дуже хочу, щоб у мене все вийшло, - продовжує артистка. – Люди, які за мене голосували у двох прямих ефірах, дають мені сили та підтримку. Я дійсно відчуваю свою відповідальність перед ними". Проте, чи проголосують за неї глядачі знову, Матвієнко не знає і воліє не думати наперед. "Я не знаю, чи проснуся завтра живою, - говорить Антоніна. – А ви хочете, щоб я була впевненою у голосуванні. Я вірю в те, що роблю, і в тих людей, які зараз поруч зі мною. Намагаюся довіряти професіоналам і дякую людям, які голосують, Господу Богу - за все, що зараз зі мною відбувається". Незважаючи на жорстоку критику на свою адресу, дівчина сприймає свою участь у проекті як шанс долі і не збирається від нього відмовлятися.

Боротися до останнього планує й Ольга Шаніс. Їй від тренера дісталася українська весела пісня, старша за саму виконавицю. "Нарешті співатиму рідною мовою, - задоволена репертуаром Оля. – В композиції буде багато голосових "фішок", імпровізацій, навіть, трохи фольку. Дуже хочу, щоб люди згадали пісню і співали її зі мною". На проекті час для Шаніс летить дуже швидко. "Тільки нещодавно усвідомила, що вже середина серпня, - ділиться артистка. – Участь в шоу захоплює, я займаюся улюбленою справою, а це найголовніше! Зараз я б відпочивала десь на морі та ліниво засмагала, що в цьому цікавого?". Незважаючи на такий позитивний настрій, після номінації дівчина цілий тиждень приходила в себе. "Мабуть, так було потрібно. Але зараз я з новим зарядом готуюся до неділі", - запевняє Ольга.

Жодного разу на межі вильоту не опинялася Євгенія Червоножко – кожного ефіру її рятувала тренер. Проте найбільшою мрією Жені зараз є підтримка глядачів, і для цього вона здатна на все. "Експериментую в різних жанрах, цього разу знову буде щось новеньке, - говорить співачка. – Доведу, що вмію співати не тільки іноземними мовами. Хочу, щоб публіка оцінила мої старання, адже я працюю не лише для коуча". Естрадним вокалом дівчина займається лише три роки, проте робить надзвичайні успіхи безпосередньо на сцені "Голосу країни", – її перевтіленням може позаздрити будь-хто з конкурентів. До речі, хлопець Євгенії, Роман Стоколос, який вже вибув з проекту, підтримує свою кохану і працює за двох, доки вона готується до чергового ефіру.

За традицією хлопці не розкривають своїх козирів перед ефіром. Відомо тільки те, що Василь Логай нарешті виконає ліричну рокову баладу іноземною мовою. Підопічний Руслани, за його словами, голосує під час концерту за себе та Арсена Мірзояна. Останньому дісталася також лірика, проте україномовна. А який сюрприз підготував Стас Конкін, глядачі дізнаються безпосередньо у неділю! Не пропустіть "Голос країни" 21 серпня о 20:00 на телеканалі 1+1!