Підопічна проекту Здійсни мрію зустрілася з Ніком Вуйчичем та розповіла йому про свою мрію

Нік Вуйчич допомагає здійснити мрію
1plus1.ua

13-річна львів'янка зірвала гучні аплодисменти на Арені Львів розповівши про свою мрію

Поділитися:

У неділю, 28 жовтня, всесвітньовідомий мотиваційний оратор Нік Вуйчич зустрівся з підопічною проекту Здійсни мрію Ксенією Гвоздяк на «Арені Львів».

Куратор проекту Здійсни мрію, телеведуча Лідія Таран дізналася про мрію 13-річної Ксенії – зустрітися з Ніком Вуйчичем. І на очах близько 20 000 глядачів Арени Львів допомогла здійснити цю мрію! Прямо на сцені дівчинка поділилася з Ніком ще однією мрією – стати дизайнером одягу для людей з інвалідністю: «Я хочу, аби всі, хто носив мій одяг, виглядали стильно і модно!». Коли дівчинка озвучувала свою мрію – кілька разів зірвала гучні оплески на Арені Львів.

Вуйчич обійняв Ксенію і пообіцяв підтримати на шляху до її нової мрії: «Коли ти будеш розробляти для мене сорочку, я надягну її і сфотографуюсь, а тоді опублікую це фото в соціальній мережі».

Нік Вуйчич є кумиром для дівчинки. Вона передивилася усі його виступи та інтерв'ю. Тож з нетерпінням очікувала на його приїзд до Львова. Та під час зустрічі з мотиваційним тренером Ксенія зовсім не хвилювалася і навіть не замерзла, хоч і було зимно на великому стадіоні.

«Мене гріло передчуття дива» - зізналася дівчинка.

Через складну хворобу суглобів Ксенія вимушена пересуватися на інвалідному візку. І їй дуже складно підібрати зручний та гарний одяг. Саме тому дівчинка мріє стати дизайнером одягу для дітей з інвалідністю: «Мені здається, я як ніхто розумію тих, хто пересувається на інвалідному візку. Їм важко підібрати одяг відповідно до статури, аби він виглядав гарно і був зручним», – зізнається про свою мрію Ксенія.

Найбільше до цієї мрії дівчинку надихнула її вчителька англійської мови. Вона теж пересувається на інвалідному візку, і не зуміла підібрати собі сукню на випускний вечір, щоб виглядати красиво і зручно. Адже звичайний одяг для людей з інвалідністю незручний і дуже часто неправильно «сидить».

Для того, щоб наблизитися до своєї мрії, дівчинці доводиться долати чимало перешкод. Усе через хворобу. Ксеня перенесла дуже багато операцій. Тому поки що сама не може намалювати свої ескізи, а лише озвучує ідеї.

Після зустрічі з Ніком дівчинка з величезним натхненням почала працювати над своїм першим замовленням – ескізом майбутньої сорочки для мотиваційного спікера. Та Ксенії все ще потрібна допомога чарівників на шляху до здійснення цієї мрії – у неї майже не працюють ручки, тому власноруч пошити сорочку дівчинці буде дуже складно.

Кожен хто, хоче стати чарівником для Ксенії і допомогти їй створювати одяг для людей з інвалідністю, може звертатися на наш сайт - http://wish.1plus1.ua/.

Подія у Львові відбулась за спонсорської підтримки Альфа-Банк Україна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цитат Ніка Вуйчича, які надихають

Новини по темі