Pink Floyd випустить пісню з вокалом Андрія Хливнюка «Ой у лузі червона калина»: коли та де слухати

Pink Floyd випустить пісню з вокалом Андрія Хливнюка «Ой у лузі червона калина»

Таким чином гурт вирішив підтримати Україну в скрутні часи війни, яку проти нашої країни розгорнула росія.

Поділитися:

Легендарний британський рок-гурт Pink Floyd випустить пісню "Hey Hey Rise Up" на підтримку народу України у війні, яку розпочала росія. У пісні використовується вокал Андрія Хливнюка. Це буде їхня перша пісня за 30 років, остання була записана у 1994 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хливнюк закликав російських військових здаватися у полон та кидати зброю: "Захопити вдалося кілька доріг, на яких вас палять, як бабусі листя восени чи навесні"

Вокал Андрія Хливнюка, який зараз захищає нашу країну у складі Національної патрульної поліції міста Києва, було взято із записаного на Софійській площі в Києві живого виконання пісні «Ой у лузі червона калина». Цей вокал вже давно гуляє всім інтернетом та дуже популярний серед українців.

Усі кошти від прослуховування пісні підуть на гуманітарну допомогу українцям. 

Гітарист і вокаліст Pink Floyd Девід Гілмор, який має невістку з України, сказав:

Ми, як і багато хто з них (українців – ред.), відчуваємо лють і розчарування цього підлого акту вторгнення проти незалежної, мирної демократичної країни. Багато людей були вбиті однією з найбільших держав світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хливнюк, лідер гурту "Бумбокс" потрапив під міноментний обстріл в Києві

На обкладинці треку зображено соняшник. Це малюнок кубинського художника Йосана Леона. Це посилання до мешканки Геніческа з популярного відео, де вона підійшла до російських солдатів зі словами: «Покладіть хоч насіння в кишені свої, щоб хоч соняшники проросли, коли ви тут поляжете!».

Пісня та кліп вже доступні:

Послухати та завантажити пісню також можна тут.

Нагадаємо, що нещодавно легендарна Metallica пожертвувала 500 тисяч доларів українським біженцям та відкрила збір коштів для допомоги. 

Новини по темі