Пишний бюст Дженніфер Лопес не вмістився у шкіряне вбрання (фото)

Пишний бюст Дженніфер Лопес не вмістився у шкіряне вбрання | Зірковий стиль | 1+1
Фото: GQ

Артистка знялась у новій відвертій фотосесії.

Поділитися:

50-річна голлівудська поп-діва Дженніфер Лопес переживає другу хвилю шаленої популярності. У зірки напружений графік та ще й ... Але все ж їй вдалося знайти вільний час і знятися у сексуальній фотосесії для видання GQ

На чорно-білих знімках артистка позує в шкіряних вбраннях, із невимушеною зачіскою та майже без макіяжу. А на фото у міні-сукні Джей демонструє усі свої принади. Теж не віриш, що їй 50? 

Фото: GQ

В ексклюзивному інтерв'ю для грудневого номеру видання Лопес прокоментувала стосунки з нареченим, відомим бейсболістом Алексом Родрігесом.

«У нас схожі цілі й амбіції. Ми багато в чому схожі. Він спортсмен і завжди прагне бути кращим. У мене така ж мета. Я лишень хочу досягти успіху у своїй справі. Ми дуже працьовиті, вкладаємо душу в роботу. Заразом поважаємо одне до одного. Він знав, що я не лише творча людина, а й бізнесвумен, у якої є своя лінія одягу, парфумерії... Коли я розповіла йому про все це на початку наших стосунків, він відповів: «Зачекай, що ти сказала? Скільки тобі вдалося заробити? Думаю, можна отримати ще більший результат». Ми робимо величезні інвестиції і заробляємо мільярди. Однак все-таки не припиняємо працювати», – поділилася співачка.

Фото: instagram/jlo

До того ж виконавиця зізналася, що думає про власний вік: 

Усі жінки, а особливо артистки, з віком стають ще привабливішими. До прикладу, кар'єра Меріл Стріп злетіла після 40 років. Аналогічна ситуація у Тіни Тернер, Шер та інших. Вони розквітли, вірно?

Більше про зіркову історію голлівудської красуні дізнавайся у відео: 

Твоїй увазі ще кілька новин про Джей Ло: 

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі