Пол Маккартні та Роберт де Ніро підтримали Україну у боротьбі проти російської агресії

Пол Маккартні та Роберт де Ніро підтримали Україну у боротьбі проти російської агресії

Все більше знаменитостей світу висловлюють свою солідарність з українським народом.

Поділитися:

Шість днів тому, 24 лютого, росія почала відкриту повномасштабну війну з Україною. Російську агресію рішуче засудив весь світ беспрецендентними санцкціями, анулюваннями договорів про співпрацю у всіх галузях. Водночас світова спільнота підтримує український народ і військовою, і грошовою, і гуманітарною допомогою. Світові знаменитості щодня чітко висловлюють свою позицію — цивілізовані демократичні суспільства солідарні з українським народом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУкраїнців підтримує світ: проти війни, яку розв'язала Росія висловилися майже всі світові знаменитості

До переліку зірок, які вже висловилися на підтримку України (Анджеліна Джолі, Леді Гага, Мадонна, Арнольд Шварценегер, Міла Йовович, Кім Кардаш'ян, принц Гаррі і Меган Маркл, Кріштіану Роналду, Дженіфер Еністон та інші) долучилися сэр Пол Маккартні та Роберт де Ніро. 

Легендарний музикант, учасник культових The Beatles, сэр Пол Маккартні опублікував архівне фото з виступу на Майдані Незалежності в Києві з українським прапором:

"Пам'ятаючи про виступ для наших друзів в Україні у 2008  році і думаючи про них в ці тяжкі часи. Ми шлемо нашу любов та підтримку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЯк світові зірки підтримують Україну та засуджують російську агресію

Роберт де Ніро, актор, володар премій  "Золотий глобус" та "Оскар" теж висловився про ситуацію в Україні, виступаючи в Кембриджському Союзі в неділю:

«Бачачи те, що відбувається в Україні, ви повинні стати і сказати: „Так не можна, це неправильно“. Все дуже просто. Ідеться навіть не про демократію, а про те, що правильно, а що ні. Про істину».

роберт де ніроФОТО: www.gettyimages.com

Новини по темі