Поспіши купити: Наймодніші шорти цього літа

Модні шорти кінця літа: Тренди і тенденції
gettyimages.com

І для офісу, і на прогулянку.

Поділитися:

Сезонний розпродаж набирає обертів, тож тепер маєш нагоду придбати одяг, про який давно мріяла. Аби ти залишалася у тренді, проводимо гід по наймодніших шортах цього сезону. У нашій добірці ти знайдеш ідеальні моделі як для ділової зустрічі, так і побачення з коханим. Розглядай та поспішай на шопінг!

ВЕЛОСИПЕДКИ

Тренд вже адаптувався до міського ритму та не на жарт припав до душі багатьом it-girls у всьому світі. З такими шортами можна створити грайливий повсякденний спортивний лук або ж стильний жіночний образ на вечір.

Фото: @mvb

Фото: @thenudefox

БЕРМУДИ

Вільний, ненав’язливий та водночас супертрендовий фасон. Бездоганно поєднається з базовою футболкою, чоловічим піджаком і кросівками, а також виграшно заграє в тандемі з жіночною блузою або сорочкою. У виборі бермудів радимо звернути увагу на класичні кольори та палетку сафарі. Актуальною є і модель з екошкіри.

Фото: eminei_ru

ШОРТИ-БРЮКИ

Фасон вподобають ті, хто обожнює смарт-кежуал. Шорти-брюки – хороша альтернатива нудному офіційно-діловому дрес-коду. Вони стильно доповнюють піджак oversize або сорочку. До того ж ця модель залишиться у тренді й теплої осені. Доповнити образ можна спортивним взуттям, трендовими мюлями або лоферами.

Фото: @musthave_moscow

Фото: @mvb

ІЗ ДЕНІМУ

Вшановувати пам’ять колишнім трендам – погана традиція, навіть коли йдеться про завжди модний денім. Цього сезону джинс – класика, яка потребує перезавантаження. Тому перш ніж придбати нові шортики, упевнись, що ця покупка не має нічого спільного з ностальгією. Усім набридло джинсове міні зі старомодною варкою. Цього сезону актуальні незвичайні колір, фасон і шви.

Фото: bershka.com

Як носити шорти в офісі та уникнути догани – дізнайся у відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про моду:

1. ТОП-10 наймодніших кольорів цієї осені

2. 5 легендарних образів у кіно, які ти захочеш повторити

3. Поза модою і часом: Як та з чим носити маленьку чорну сукню

4. 5 модних речей, які повинні бути у вашому літньому гардеробі

Новини по темі