5 легендарних образів у кіно, які ти захочеш повторити

Образи з фільмів - Топ-5 культових героїнь, на яких варто звернути увагу
Фото: Кадр із серіалу «Секс і місто»

Джинси, як у Келлі з «Беверлі-Гіллз, 90210», костюм, який обожнювала Рейчал із «Друзів» і не тільки!

Поділитися:

Інколи герої захоплюючих кінострічок здатні закохати у себе. І не тільки завдяки харизмі та характеру, а й зовнішньому вигляду і стилю. Цих персонажів ми пам’ятаємо за яскраві образи, оригінальний смак та особливий гардероб. 

Сьогодні ми відібрали для тебе ТОП-5 легендарних жіночих образів у кіно, які тобі захочеться втілити в життя. Повір, вони актуальні й сьогодні!

Спідниця, як у Керрі Бредшоу із серіалу «Секс і місто»

Коли стрічка про життя чотирьох подруг у мегаполісі вийшла на великі екрани, опинитися на місці письменниці Керрі Бредшоу мріяла кожна дівчина. Тепер повторити еталонні образи героїні може кожна з нас. 

Особливо запам’ятовується лук Керрі у заставці серіалу. Під головний саундтрек авторка прогулюється вулицею Нью-Йорка в обтислому білому топі та пишній рожевій спідниці з фатину. Створила культовий образ відомий стиліст Патріція Філд, завдячуючи якій акторка Сара Джессіка Паркер стала іконою стилю.

Цікаво, що вартість спідниці Бредшоу становить всього п’ять доларів. Її придбали на місцевій барахолці. Ну а найдорожчими в образі, звичайно ж, стали туфлі, які так обожнювала героїня. 

Фото: Кадр із серіалу «Секс і місто»

Джинси, які полюбляли актори «Беверлі-Гіллз, 90210»

Герої молодіжної картини 90-х «Беверлі-Гіллз, 90210» надавали перевагу трендовим джинсам-бананам з високою посадкою. Модниці Келлі, Бренда та Донна залюбки носили брюки із деніму у поєднанні з жакетом oversize, базовим білим топом, сорочкою, наче із чоловічого плеча, або напівпрозорими блузами. 

Це модне віяння не втрачає популярності й у наш час. Надихайся популярними луками з 90-х і наважся на власні модні експерименти. 

Фото: Кадр із серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210»

Нагадуємо, серіал «Беверлі-Гіллз, 90210» вже скоро повернеться на екрани! Ми впевнені, що кожна з вас підкреслить для себе ще більше модних новинок від улюблених акторів. 

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 5 шокуючих фактів про Бренду Волш із «Беверлі-Гіллз, 90210»

Костюм, як у Рейчел Грін

Влаштувавшись на роботу в модний будинок, стиль персонажа серіалу «Друзі» Рейчел Грін помітно змінився. На зміну мішкуватим светрам, джинсовим сарафанам та сексуальним футболкам прийшли ділові костюми та елегантні блузи. 

Біла сорочка, сірий приталений піджак та спідниця-олівець — ідеальний варіант для офісного луку й сьогодні. Комбінуй образ з туфлями-човниками на високих підборах пудрового відтінку та довгим намистом із перлами. 

Фото: Кадр із серіалу «Друзі»

Серена та Блер із дівочого серіалу «Пліткарка»

Найкращі подруги Серена та Блер ні на мить не переставали виражати власний смак і щосерії демонстрували неймовірно гламурні образи. І це не просто красиві сукні або спідниці, а й безліч яскравих аксесуарів, прикрас та головних уборів. 

Дівчата вдало міксували одяг різних відтінків, наважувалися на екстремальне міні та надвисокі підбори. Якщо обожнюєш блиск та шик в  усьому — хапай модні ідеї із «Пліткарки»!

Фото: Кадр із серіалу «Пліткарка»

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Світ облетіла новина про повернення найстильнішого серіалу ХХІ століття

Велика історія маленької чорної сукні Одрі Хепберн 

Героїня Одрі Хепберн у стрічці «Сніданок у Тіффані» із задоволенням носила мініатюрну чорну сукню, яку доповнювала розкішними перлами й довгими рукавицями. Займався дизайном вбрання відомий кутюр’є, близький друг акторки Юбер де Живанші.

Вона не хотіла перебільшень у фактурі, відтінках або фасоні. Її повністю задовольняли лаконізм і стриманість, - розповів дизайнер про смак Хепберн. 

Відомо, що спеціально для фільму було створено три копії сукні. Одна з них нині зберігається в архівах будинку Givenchy, інша — у музеї костюмів Мадрида, а третя стала подарунком для самої Одрі. 

І хоча історія маленької чорної сукні розпочинається з будинку Chanel, модель Живанші вважається одним із перших прикладів знакового фасону. У 2006 році сукню продали на аукціоні Christie’s за 923 тисячі доларів. Таким чином, вона стала найдорожчим реквізитом в історії кіно. Ці гроші передали на відкриття школи для бідних у Калькутті. 

Фото: Кадр із фільму «Сніданок у Тіффані»

Більше матеріалів на тему моди читай на 1plus1.ua: 

1. Модні орієнтири: 5 трендів осені 2019, які ти захочеш спробувати

2. ТОП-5 модних міфів, у які варто перестати вірити

3. Біле взуття: 5 наймодніших пар

Новини по темі