Потап і Настя Каменських готуються до весілля — ЗМІ

Потап і Настя Каменських влаштують весілля вже цього місяця — ЗМІ
Фото: @kamenskux

Взяти шлюб зірки планують цієї весни.

Поділитися:

Тринадцять років тому Олексій Потапенко і Настя Каменських створили творчий дует. Попри шалений успіх проекту «золоті кити» вирішили взяти паузу та розпочали сольну кар’єру.

Уже понад рік Каменських виступає під псевдонімом NK, а Потап реалізує себе як продюсер, автор пісень, учасник гурту MOZGI та тренер Голосу країни. А втім, Настя й Олексій підтримують один одного і разом відпочивають, що лише підігріває чутки про їхні більш ніж дружні стосунки.

Фото: @kamenskux

На зйомках п'ятого сезону гумористичного шоу Ліга сміху під час виконання номеру з командою Дніпро капітан Ігор Ласточкін запитав Потапа: «Мутиш із Каменських?». На що репер відповів: «Так»

А на Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою Настя вирішила погадати на квітах із запитанням, буде в неї весілля чи ні. Квіти напророчили «буде». Як це було, дивіться у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських і Потап влаштували собі романтичний вікенд у Парижі

Днями інформацію про весілля Потапа й Насті опублікувало видання Страна.uа.

«Це станеться 23 травня, в четвер. Нарешті Потапу та Насті будуть кричати «Гірко!». Весілля відбудеться у Києві, а після — молодята вирушать у весільну подорож», — пише видання.

Журналісти ТСН.ua поцікавилися у представників Потапа щодо оприлюдненої інформації. «Офіційно ми поки що нічого не коментуємо», — заявили вони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап та його екс-дружина знялись у спільній фотосесії

Новини по темі