Потап і Настя Каменських уперше прокоментували своє весілля

Весілля Потапа і Насті Каменських: перші офіційні коментарі
@kamenskux

Бути чи не бути зірковому шлюбу?

Поділитися:

Минулого тижня мережу підірвали чутки про можливе весілля Потапа і Насті Каменських. За словами інсайдера, вже наступного четверга вони офіційно стануть чоловіком та дружиною.

Вчора Потап став гостем студії ранкового шоу Сніданок з 1+1, де мав розповісти лише про своє схуднення. Але наостанок ведучий Руслан Сенічкін все ж запитав співака і продюсера, чи справді на 23 травня в нього заплановане весілля.

«Нове Скажене весілля-2 виходить на Новий рік. Дивіться в усіх кінотеатрах...» — не розгубився Потап.

Також артист проігнорував коментар Сенічкіна щодо того, чи було його схуднення пов’язане з підготовкою до урочистої церемонії.

Одразу після ефіру з Олексієм Потапенко вдалося поспілкуватися й журналістам ТСН. Вони також запитали, що трапиться 23 травня:

«Якщо ми говоримо про 23 травня, то я можу сказати, що це день народження Юри Горового, мого друга, і День черепахи — тварини, яка символізує мудрість».

Залишила інтригу і сама Настя Каменських. В інтерв’ю для видання Clutch зірка зізналась, що поки не готова відповідати на питання про особисте життя.  

«Я дуже популярна дівчина, звичайно. І популярна саме тим, що я нікому нічого не показую. Знаєте, заборонений плід — дуже солодкий. Я, власне, і є цим солодким забороненим яблучком.

Коли я буду готова і захочу що-небудь оголосити, сказати, розповісти, я обов'язково це зроблю.

Також Настя додала, що останнім часом і так дозволила собі бути надто відвертою  — коли присвятила своєму обранцю новий хіт Обіцяю.

«По-моєму, я сильно просунулася. Ціла пісня, в кінці якої такі слова, присвячені моєму чоловікові. Обіцяю. Там прихований свій меседж, — прокоментувала співачка. — А як тільки захочу розкрити свого чоловіка, його ім'я і взагалі, чоловік це чи ні — раптом я дівчина з сюрпризом — тоді все розповім».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських зізналась, що хоче стати мамою

Тим часом у мережі з’являються нові подробиці майбутнього весілля. Подейкують, що дружкою на церемонії стане колишня дружина Потапа — Ірина Горова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських і Потап влаштували собі романтичний вікенд у Парижі

Новини по темі