Потап та Винник представили запальний україномовний хіт

Потап та Винник презентували нову пісню

Пісня стала другим саундтреком до нової української комедії «Скажене весілля».

Поділитися:

Тренер Голосу країни Потап й відомий співак, улюбленець жінок Олег Винник презентували спільну роботу - новий україномовний хіт «Найкращий день». Пісня стала другим саундтреком до нової української комедії «Скажене весілля». Слова та музику написав Потап. Крім того, обидва виконавці виступлять у ролі акторів у новій кінострічці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап та MONATIK стануть священнослужителями в новій українській комедії

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oleksii Potapenko (@realpotap) on

«Після того, як я побачив сцену з Олегом у фільмі, одразу зрозумів, що бути дуету! Ми зустрілися, все обговорили, і вже наступного дня куражно, весело і «по-скаженому» записали пісню на студії. Взагалі унікальна ситуація, коли два різнохарактерні харизматичні чоловіки зустрічаються на одному знімальному майданчику: співають, танцюють та грають на музичних інструментах. Кліп вийшов дуже файним!» - прокоментував прем'єру пісні Потап для ТСН. 

Нагадуємо, що прем'єра нової української комедії «Скажене весілля» відбудеться вже 4 жовтня 2018 року. Стрічка стала однією з найочікуваніших кінопрем'єр цієї осені. 

У центрі сюжету нової комедії - донька районного краєзнавчого музею Катя, яка їде навчатись до Франції. Вже через місяць дівчина повідомить своєму батьку, що збирається вийти заміж за французького лікаря - кардіохірурга Франсуа. Напревеликий подив батька його європейський зять виявився афрофранцузом. Чи зможуть закохані побратися?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап показав, як відсвяткував день народження 10-річного сина

Новини по темі