Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку: детальний прогноз по днях від популярної астрологині

Гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку (Анжела Перл з детальним прогнозом)

Астролог Анжела Перл дала свій прогноз для кожного знаку зодіаку на липень 2022 року.

Поділитися:

Анжела Перл є добре відомою астрологинею українського походження серед всіх, хто вірить у вплив планет на нашу долю. Перл стала більш відомою українцям після астрологічного прогнозу щодо війни, яку 24 лютого розпочала росія. Передбачення Анжели щодо перемоги України стали певною моральною підтримкою у перші страшні дні повномасштабного вторгнення росії на територію України. Напередодні цих військових дій саме Анжела передбачала війну. Нещодавно астрологиня Анжела Перл дала інтерв'ю ведучій Наталії Мосійчук та прогноз щодо завершення війни.

Ми подивилися гороскоп для всіх знаків зодіаку на липень, які склала Анжела Перл і коротко законспектували. Отже, гороскоп на липень 2022 для всіх знаків зодіаку розповість, чого чекати на маківку літа. 

Гороскоп на липень 2022: Овен

З 29 червня до 13 липня Молодик впливатиме на справи з нерухомістю, переїздом, сімейними питаннями. Активні фінансові операції можна планувати з 6 липня до початку серпня – Марс в Домі грошей. Проте остерігайтеся спонтанних витрат. З 6 липня очікуйте на нову інформацію, активні перемовини, візит гостей. З 13 липня певна ясність проступить у секторі кар’єри, досягнень, статусу та публічності. 19 липня Венера принесе хороші новини, гарні покупки, поїздка в мальовничі місця, а також прибуток. З 20 липня Меркурій входить в 5 Дім задоволення, дітей, відпустки, любові. З 23 липня до 23 жовтня Юпітер (планета удачі) розвернеться в ретроградний рух і дасть можливість виправити помилку, переробити. Розвернеться на Сонці, що символізує кар’єру, самооцінку та самопочуття. Відчуюють особливо ті, у кого день народження 28-29 березня. З 28 липня та до середини серпня Місяць в 5 домі любові, самовираження, можливі виграші в лотерею. 30-31 липня та перша неділя серпня  або дуже великий підйом, або дуже великий спад у фінансовому плані.  

Гороскоп на липень 2022: Тілець

Липень буде місяцем кульмінації, завершення планів та проєктів, особливо перша половина місяця. З 6 липня до 21 серпня Марс у 1-му домі в Тельці: пригальмувати вас буде складно завдяки енергії сміливості, здобуттю нових навичок, новим знайомствам. Можливий переїзд. Марс – це планета дій, величезного бажання, ініціативи. У особистих відносинах Марс може давати відстоювання своїх прав, своєї позиції, можливо, навіть бажання розлучитися. 6 липня Меркурій змінює знак і входить до вашого 3-го дому: можлива поїздка або її планування. Можливе складання іспиту, отримання документів, оформлення ліцензії. 13 липня повний Місяць буде у вашому 9-му домі: буде успішним все, що пов'язано із закордоном, рекламою, з'явиться можливість вийти на світовий ринок. Ймовірне знайомство з іноземцем. 19 липня Венера входить до вашого 3-го дому, будуть приємні знайомства. 20 липня Меркурій змінює знак і входить до вашого 4-го будинку, туди ж входить Сонце 23 липня, а потім Місяць, і 28 липня буде молодик. Це енергія дому, можливе повернення додому чи подорож до батьків. Наприкінці місяця у вас може з'явитись другий шанс поїхати кудись на роботу, емігрувати. 30-31 липня можливі несподівані повороти долі: разом зійдуться Марс, Уран та кармічний вузол. Кризовий момент може бути наприкінці липня, який цілком ймовірно буде пов'язаний із світовою ситуацією.

Гороскоп на липень 2022: Близнюки

До 13 липня діє енергія Молодика, що сприятливо для продажу непотрібного, для нових цін на свої послуги. В цілому наводити порядок у справах та позбавлятися зайвого можна до кінця серпня. Будуть йти і люди із вашого оточення. Можна взяти паузу, буде певне полегшення. Є шанс заробітку з далеких земель (онлайн). Можливі операції. 6 липня Меркурий во втором доме (информация об изменении доходов, подписание договоров, контрактов). 19 липня Венера у другомі Домі віщує прибуток та дохід. 20 липня Меркурий входить в третій Дім спілкування, комунікацій. Можлива покупка нової машини, поїздка, покупка нових засобів комунікації.23 липня Сонце додасть енергії для навчання, для нових навиків. Можливі недалека поїздка. Новини про братів та сестер.28 липня Юпітер подарує другий шанс (до 23 листопада) на створення групи однодумців, на створення бізнесу. Ви будете вивчати щось, щоб дуже круто стартонути з листопада. Останні дні липня пройдуть під з’єднанням Марса та Урана, що віщує несподіваності, втрати, дуже вибуховий союз. Щоб використати це як відкриті можливості, можна самостійно організувати певне волонтерство та зробити пожертви. Глобальна ситуація в світі може вплинути і на ваше життя. Можливе відкриття таємниці.

Гороскоп на липень 2022: Рак

З 29 червня Повня діє на Раків до 13 липня: фокус на ставлення до себе, пошук нового стилю, новий план на життя, ініціатива. Це особливо актуально для тих, у кого день народження до 10 липня. Для решти завершення та кульмінація процесів, отримання результату. 6 липня Марс буде в Домі друзів та організації, будете працювати активно онлайн на велику аудиторію.6 липня Меркурій входить в знак Рака – проявіть ініціативу в перемовинах, можливе підписання договорів, контрактів, отримання посилок, документів. 13 липня Повня в 7 домі співробітництва, кохання. Вас чекає кульмінація та ясність щодо певних процесів та людей: складете остаточну думку про людину, приймете рішення щодо інших людей, організацій, завершення справ, в тому числі і справ з ворогами, звільнення. 19 липня Венера зробить Раків щедрими, привабливими, можете принести прибуток. 20 липня Меркурій забезпечить прихід грошей та нових клієнтів. 23 липня Сонце у другому домі додасть енергії до потоку грошей, підвищить самооцінку, впевненість. 28 липня Юпітер піде у ретроградний рух до 23 листопада у 10 домі кар’єри, досягнень. Дасть другий шанс проявити себе в роботі, розширити бізнес, підготуватися до весілля, народження дитини. 28 липня Молодик принесе нові джерела дозодів, нові ціни на ваші послуги, можливий заробіток іншого порядка. Останній тиждень липня та перший тиждень серпня Марс воз’єднається в 11 домі з Ураном (планетою несподіванок) та з кармічним вузлом Раху, який все посилює, збільшує. Це може бути різка зміна планів на життя, абсолютно несподівана (або щось таке буде у друзів).

Гороскоп на липень 2022: Лев

З 29 червня до 13 липня Молодик у 12 домі буде тяготіти до внутрішнього самопізнання, завершення справ, визволення, очищення пространства. 6 липня Марс в 10 Домі принесе багато роботи, просування в кар’єрі, активності, багато клієнтів. Також можливо, доведеться відстоювати свою позицію в суді. Можливий переїзд, відрядження. Агресивне ставлення, тиск із боку начальства (чи одного з батьків). Бажання досягати мети. Можлива зміна статусу, несподівані зміни, які можуть змістити кар'єрну ціль.13 липня Повня у 6 Домі - прояснення чогось або завершення, кульмінація (пов'язана з щоденною рутиною, наприклад, з роботою). Можуть виникнути якісь проблеми (щось зламалося), але вони вирішаться протягом 2-х тижнів. По цій Повні добре сідати на дієту, кинути шкідливі звички. 19 липня Венера у 12 Домі кохання далеко, за кордоном, можливо таємні стосунки чи небажання їх афішувати. Можливо кохання з минулого проявиться. Починаючи з 20х чисел липня Меркурій і Сонце будуть в 1 Домі в знаку Лева, що додасть більше енергії, покращить самопочуття, настрій. Добре даватимуться публічні виступи. 28 липня Юпітер у 9 будинку матиме ретроградний рух – подорож закордон, де були раніше або повернення з-за кордону. Навчання, освіта – знову спроба або повторення. 29 липня Молодик у знаку Лева – народження нової енергії, новий період у житті, нова людина, оновлення самої себе (імідж, ім'я, нове місце, нова робота). Задумане на цей Молодик може здійснитися в повний місяць у знаку Лева (січень-лютий). Може розпочатися новий цикл життя, який дасть результат не одразу. Сильніше за інших відчують це народжені з 26.07 по 02.08.

Гороскоп на липень 2022: Діва

29 червня був молодик у 11-му домі вашого гороскопа, енергія цього молодика діятиме аж до 13 липня. 11-й дім – це дім друзів, може з'явитися нове оточення, нові мрії та плани. 6 липня Марс змінює знак і входить до вашого 9-го дому гороскопу. Можливі поїздки, участь у міжнародних проєктах, спілкування з іноземцями, представниками іншої релігії. Можливий початок судового процесу чи оформлення юридичних документів. 6 липня Меркурій входить до 11-го дому гороскопу, що символізує планування, аналіз, підготовку до чогось глобального, хороші фінансові результати. 13 липня – повня в 5-му домі гороскопа. Це дім насолод, радощів, дітей. Можлива вагітність, дорослі діти можуть чимось порадувати. Може хтось запросити на побачення, освідчитися у коханні. Таємний зв'язок може стати явним для всіх. 19 липня Венера змінює знак і входить до вашого 11-го дому. Буде багато контактів, мандрівок, соціуму. Ви будете причетні до чогось великого, глобального. 20 липня Меркурій змінює знак і входить до 12-го дому. Це дім звільнення від чогось: ви наводитимете порядок, прийматимете важливі рішення. 23 липня до 12-го дому входить Сонце, а потім ще й Місяць, 28 липня буде молодик у 12-му домі гороскопа. Це час для себе, для пізнання, відпочинку. Однак можливі й проблеми зі здоров'ям: може бути лікарня, операція. 30-31 липня у 9-му домі гороскопу будуть з'єднуватися Марс, Уран та кармічний вузол: плани можуть різко змінитися, на них можуть вплинути глобальні світові події.

Гороскоп на липень 2022: Терези

Місяць завершення (багато ретропланет), уповільнення. 29 червня - молодик у 10 будинку діятиме до 13 липня. Нова робота, інформація по роботі, зміна керівництва, правил на роботі, нова пропозиція щодо кар'єри, вибрати нову мету та напрямок у роботі та кар'єрі. На початку липня бажання та питання – а куди далі розвиватися і в який бік. Нові клієнти та новий проект. Переїзд в інше місце та нові клієнти там. Нова сфера роботи. Репутація! Підтверджувати свою репутацію наново. Іспит або щоб дізнались ваше ім'я на новому місці. Представлятимете нову організацію або проект. 6 липня Марс (планета дій, активностей, бажань) у 8 будинку (фінанси) - дії та зусилля для інвестицій виведення грошей та збереження грошей. Розподіл майна або спадщина. Отримання грошей, наприклад, аліментів.  8 будинок – це також про навчання психології, про секс, спроби зачаття. 6 липня Меркурій входить до 10 будинку - може підтвердити новий статус або новину про роботу. 13 липня Повня - кульмінація, внесення ясності, новина, у 4 Домі (нерухомість, місце проживання, сім'я, мама). Добре для купівлі/продажу, переїзду. Новини про батьків або змін складу родини. 19 липня Венера в 10 будинку - гарне замовлення (клієнт, проект), гарні новини, прибуток. З 20-28 липня нові перспективи та плани, нове суспільство, знайдете однодумців, робота дистанційно. 28 липня Юпітер йде у ретро у 7 будинку партнерства – дає другий шанс! Початок проекту купівлі/продаж може затягтися до листопада, але це все вдало!Сильніше за інших відчують ті, у кого день народження 30 вересня - 5 жовтня. 30-31 липня з'єднання Марсу, Урану та кармічного вузла в 8 будинку. Сильний та несподіваний аспект. Раху прискорює все. Марс теж. Обережно з водінням та плановими операціями. Не літати наприкінці липня та на початку серпня, обережно з вогнем та гострими інструментами та електрикою. Новина про спадщину та прибуток. Як раніше – не буде ніколи. Треба підлаштуватися під нові реалії.

Гороскоп на липень 2022: Скорпіон

З кінця червня до 13 липня Молодик стимулюватиме шукати сенс життя, вивчати культури інших країн, можливі цікава зустріч з іноземцем.6 липня Марс у 7 Домі працює як у плюс, так і в мінус (шлюб-розлучення, зустріч-розлука і т.д.). 6 липня також Меркурій входить до 9 Дому - навчання, оформлення документів, співбесіда. 13 липня Повня у 3 Домі (спілкування, контакти) - можливе отримання відповіді за документами, новина про родичів або сусідів. 19 липня - Венера входить до 9 Дому - можливе кохання з іноземцем або людиною іншої релігії, поїздка за кордон, грошові надходження, допомога фінансова, побачення – приємний день. Підходить для початку навчання і може дати популярність для блогерів. 29 липня Меркурій разом з Сонцем може дати хороше просування в кар’єрі. З 23 липня  можливе отримання роботи, посади, звання. 28 липня Молодик в 10 Домі свідчить про нову роботу, нову сферу, нові навички.  Юпітер зупиниться в 6 Домі роботи і піде в ретроградному напрямку лр 23 листопада – може змінити ваш режим, покращити самопочуття (хороший час для профілактичних оглядів). 30-31 липня Марс-Уран-Кармічний північний вузол Раху з'єднаються в 7 Домі, що віщує сюрприз (як приємний, так і навпаки). Бути обережним! (Раху все збільшує, прискорює). Можлива глобальна ситуація у світі, яка вплине навіть на вас. Краще не літати і не призначати важливі переговори.

Гороскоп на липень 2022: Стрілець

Гарний місяць для завершення справ, але події можуть сповільнюватись. 29 червня молодик, який до 13 липня буде у 8-му дому фінансів. Це стосується чужих чи загальних грошей: стипендії, держпідтримки. Час, щоб бути гнучкими у плані фінансів, можливі серйозні покупки чи продажі. 6 липня Марс входить до вашого 6-го дому гороскопу. Може додатись роботи, можливі зміни в роботі. Марс з'єднуватиметься з Ураном у вашому секторі роботи, а Уран – це планета несподіванок. Окрім Марса та Урана у секторі роботи буде ще й кармічний вузол, який діятиме до кінця липня, можливі принципові зміни у роботі. Ваша щоденна рутина змінюватиметься, можлива термінова операція наприкінці місяця, але здоров'я швидко відновлюватиметься. 6 липня Меркурій змінює знак, входить до вашого 8-го дому і приносить новину, що стосується фінансів. Можлива купівля чи поділ майна. 13 липня повний місяць у вашому 2-му домі. Воно правдиво висвітить, що у вас відбувається у сфері грошей. 19 липня Венера входить до 8-го дому. Венера – це гроші, прибуток, щедрість, можлива фінансова допомога. Венера може дати психологічну підтримку близької людини, ваші стосунки можуть вийти на інший рівень. 20 липня Меркурій входить до 9-го дому гороскопу. 23 липня Сонце входить до 9-го дому, 28 липня туди ж входить і Місяць, буде молодик. Можуть почати змінюватися ваші цінності, можлива подорож за кордон. Ваші ціннісні орієнтири зрушуються, буде робота з пошуку сенсу життя. 30-31 липня – з'єднання Марса, Урана та кармічного вузла може дати різкі несподівані зміни у житті.

Гороскоп на липень 2022: Козеріг

29 червня молодик у 7-му домі вашого гороскопу, який діятиме до 13 липня. Це енергія співпраці, може з'явитися нова людина у вашому житті, нова співпраця, новий друг. 6 липня Марс входить до вашого 5-го дому. Можливий несподіваний поворот у плані кохання. Це можуть бути доленосні стосунки або короткий роман, який ви ніколи не забудете. Можлива вагітність. 6 липня Меркурій входить до вашого 7-го дому гороскопу. Можливі нові знайомства, переговори, перше побачення, підписання контрактів. 13 липня повний місяць у знаку Козерога, в 1-му домі гороскопа. Можлива зміна стилю, зачіски буде успішною самопрезентація. Можна буде успішно заявити про себе, ви будете у центрі уваги. Буде кульмінація питання, пов'язаного із особистими стосунками. 19 липня Венера входить до вашого 7-го дому гороскопу, в сектор стосунків, партнерства, шлюбу, домовленостей, угод. Вам буде доступна енергія доходу, щедрості та кохання. 20 липня Меркурій входить до 8-го дому гороскопу. Це принесе новину, інформацію щодо загальних фінансів. 23 липня до 8-го дому гороскопу входить Сонце, що принесе позитивні новини. Місяць до 8-го дому входить 28 липня, там буде молодик. Буде надходження грошей із нового джерела. 28 липня Юпітер зупиняється і починає йти у ретроградному напрямку. Потрібно буде щось переробити, переглянути. Можливо, поїхати на малу батьківщину, в гості до батьків.

Гороскоп на липень 2022: Водолій

На початку липня та до 13 числа у Водоліїв будуть основними теми роботи, побуту, здоров'я, режиму сну, щоденних обов'язків. Можливо, варто зайнятися своїм здоров'ям та відвідати лікаря, почати раніше вставати чи змінити свій режим харчування. Добре позбавлятися шкідливих звичок або пробувати нові види лікування старих хвороб. На роботі може з'явитись новий проект або просто новини про роботу. 6 липня у вас порушиться питання про місце проживання: де ви живете з ким ви живете. Можливий переїзд чи просто відпустка. Також може бути несподіваний поворот, сюрприз, нова несподівана інформація та різка зміна планів щодо місця проживання. Цього місяця варто виявити обережність з електрикою. Марс і Уран з'єднаються з кармічними вузлами їх вплив уже відчутно 30-31 липня і на початку серпня, але уважними слід бути в період 23 липня - 7 серпня. У цей час можуть відбуватися несподівані ситуації, пов'язані з вашим житлом, членами сім'ї або мамою. 6 липня Марс входить до 4-го дому, а Меркурій входить до вашого 6-го дому. 13 липня Повний місяць у вашому 12 домі: він для вас про завершення та звільнення від чогось. Липень дуже добрий місяць для завершення справ. Ви розбиратиметеся з чимось із минулого, наводитимете порядок і комусь роздаватимете речі. 12 дім також дім ізоляції: ви можете вирішити працювати з дому або вам захочеться побути на самоті. 19 липня Венера входить до шостого дому, вона може принести вам фінанси, хорошу новину про роботу, можуть надійти гроші за виконану раніше роботу. Також на вас може чекати підвищення. 20 числа Меркурій входить у 7 дім стосунків. У вас може бути нове знайомство, зустріч, новий контракт чи нові романтичні стосунки. 28 липня, в Молодий місяць у вас може змінитися статус відносин. Оскільки Сатурн зараз є ретроградним, будьте обережні з усім, що стосується відносин. 28 липня також гарний день для угод. Юпітер у 3-му домі навчання дає Вам другий шанс здобути якусь спеціальність чи навички, піти вчитися.

Гороскоп на липень 2022: Риби

Липень для Риб дуже добрий місяць для завершення якихось справ, для отримання результатів того, що було раніше, або для підготовки до чогось, що буде вже у серпні, вересні. Перші два тижні, до 13 липня, у вас будуть якісь справи, пов'язані з дітьми. Це може бути новина щодо вагітності. Дорослі діти Вас можуть здивувати чимось. Повний місяць 13 числа внесе певну ясність у всі ваші сосунки, а до того ви будете літати в хмарах. У Повний місяць ви зрозумієте, в який бік ви рухаєтеся у ваших стосунках. 6 липня Марс входить у ваш 3 дім гороскопу. Це може дати навіть конфлікт. Ви можете почати планувати якусь поїздку або купити новий автомобіль. Можливо вам доведеться швидко вирішувати якусь проблему, пов'язану з вашими родичами. Може статися якась непередбачена ситуація чи з'явитися несподівана інформація. Можливо, ви різко вирішите переїхати чи зміните плани, звільнитеся, підете вчитися. 13 липня Повний місяць у вашому 11 домі. Ця Повня виявить якусь тему, пов'язану з якимсь колективом або з якоюсь організацією. Це буде щось дуже емоційне і де збирається багато людей: концерт, футбол… Хтось із ваших близьких друзів поїде далеко, і ви не зможете спілкуватись так часто, як раніше. 11 дім відповідає за інтернет та соцмережі: ви можете почати працювати онлайн та вивчати нові для себе майданчики. 19 липня Венера входить до 5-го дому гороскопу і у вас може бути поїздка у відпустку, побачення, похід до ресторану, отримання подарунка або покупка для себе чогось гарного. 20 липня Меркурій входить до 6-го дому і можуть бути переговори, новина, що стосується роботи. Ви можете вирішувати побутові питання із чоловіком. 23 липня Сонце входить у 6 дім та додає енергії. Це чудово для роботи, для проектів, для роботи з клієнтами. Ви будете добре почуватися і у вас буде багато енергії. 28 липня в Молодий місяць дуже добре поміняти режим на кращий. Може з'явитися нове джерело доходів, нове замовлення, нові ідеї, як заробляти. Юпітер змусить вас переглянути ваші прибутки і як ви заробляєте.

Новини по темі