Повне місячне затемнення: яких несподіванок чекати та чому Анжела Перл називає його непередбачуваним

Прогноз на місячне затемнення в листопаді 2022 від Анжели Перл
freepik.com

Які непередбачувані події нам несе місячне затемнення у листопаді?

Поділитися:

Місячне затемнення 8 листопада астрологи називають найнеочікуванішим за наслідками. Перш за все це пов'язано із тим, що у тому самому градусі, що й затемнення, перебуватиме планета Уран — планета неочікуваних рішень та трансформацій. Відома астрологиня Анжела Перл розповіла, чого чекати від місячного затемнення у листопаді всім людям та кожному знаку зодіаку зокрема. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМісячне затемнення восени 2022: коли чекати та що не можна робити

Повне Місячне затемнення відбудеться 8 листопада у 16 градусі Тельця і буде дуже непередбачуваним. Під час затемнення Місяць буде у поєднанні з планетою сюрпризів та несподіванок Ураном. У багатьох затемнення програється у сфері фінансів чи відносин, оскільки Венера — планета відносин перебуватиме у положенні вигнання.

Місячне затемнення у листопаді 2022: які енергії несе

Енергії затемнення відчуваються за місяць до нього та місяць після та вже мають відчуватися. Варто пам'ятати, що рішення, які ми приймаємо на затемнення та дії, які ми виконуємо, надовго, оскільки це триватиме до 19 років. Тому варто бути обережно з усім, що ви робите на деякий час, а не надовго.

Особливо обережними варто бути за три дні до та 3 дні після місячного затемнення.

Уран це про розрив стосунків. Варто обережно діяти та не включати емоції. Контролюйте свої емоції та не приймайте емоційних рішень. 

Дане затемнення несе революційні енергії. Місяць у Тільці знаходиться у з'єднанні з Ураном та північним місячним вузлом Раху. А з іншої сторони, в опозиції до Місяця знаходиться Сонце у знаку Скорпіона у з'єднанні з Венерою, яка так само перебуває у Скорпіоні. Венера зараз у найслабшому положенні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на листопад 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від знаменитої астрологині

Прогноз від Анжели Перл на місячне затемнення

Астрологиня зазначає, що дане місячне затемнення несе кармічні, доленосні повороти. Це затемнення дуже потужне, оскільки в ньому бере участь велика кількість планет. Зазвичай у затемненні беруть участь Сонце та Місяць, і поруч із ними кармічні вузли. Тут у нас ще беруть участь Уран, Венера та Меркурій. 

Можуть відкритися таємниці, щось приховане вийде назовні.

Тілець — знак ресурсів. Також це про фінанси та гроші. Венера, яка бере участь у затемненні, теж символізує гроші. Також це затемнення пройдеться по стосунках. Усі пари, де була тріщина чи обман, розпадуться. Щодо грошей, у багатьох зміниться фінансова ситуація через глобальні зміни у світі. 

Дане затемнення дуже відчутно буде у темі ресурсів, які треба буде дуже сильно економити. Це стосується і світла, електроенергії також. Також це стосуватиметься продуктів харчування. Їх буде менше та можлива продовольча криза. 

Сильніше за інших місячне затемнення 8 листопада відчують Тільці, Леви, Водолії та Скорпіони. Також ті, у кого в цих знаках є планети з 12 по 20 градус. Якщо у вас асцендент знаходиться в 16 градусі, або з 13 по 19 градус Тільця, Скорпіона чи Водолія. Або ж якщо у вас день народження з 4 по 10 травня з 3 по 9 лютого, з 6 по 12 серпня та 6 по 12 листопада. Ті, хто народився у день затемнення, відчуватимуть його вплив увесь рік, до наступного дня народження. Це принесе події, які бувають лише кілка разів на життя. 

Варто згадати і про Сатурн, яки й теж бере участь у затемненні. Він відповідає за дисципліну, закони та порядки які не можна порушити. Дискомфорт відчують всі. 

Новини по темі