Позаздрила б навіть Меган Маркл: Яким було найрозкішніше весілля року (фото)

Найрозкішніше весілля року: Одружився син дизайнера Елі Сааб | Зіркове життя | 1+1
Фото: @eliesaabworld

Подія, яка викликала заздрість у мережі.

Поділитися:

Днями світ із захопленням спостерігав за весіллям старшого сина ліванського дизайнера Елі Сааба, обраницею якого стала загадкова Крістіна Мурад. Урочиста церемонія, яка тривала цілих три дні та закінчилася лише на світанку понеділка, уже отримала статус найрозкішнішого весілля цього року. Свято зібрало понад тисячу гостей, серед яких були персони зі світовим ім’ям, як от королева бурлеску Діта фон Тіз, та сам прем’єр-міністр Лівану Саад Харірі.

Найбільше уваги заслужено отримали весільні сукні нареченої, яких було дві. Їх для майбутньої невістки створив сам іменитий дизайнер. Елі Сааб відомий своїми казковими творіннями, у яких кожна жінка почуватиметься принцесою.

Я заплакала, коли вперше приміряла свою весільну сукню, – пригадала щаслива наречена.

Першу сукню створили спеціально для офіційної церемонії. Над оздобленням розкішного вбрання із розсипом блискучого каміння працювали майже 19 діб. Та ще більше гостей вразила фата довжиною 4,5 метри, яка до того ж була прикрашена 50 тисячами блискіток.

Фото: @eliesaabworld

12 майстрів, 450 годин роботи, майже 5-метрова фата та 50 тисяч блискіток.

«Уперше я зустріла свого майбутнього свекра десять років тому. Сказала йому тоді, що мрію, аби саме він створив для мене весільну сукню. І ось через десять років моя мрія здійснилась», – поділилася Крістіна Мурад.

Другу весільну сукню наречена вдягла на святкування особливої події. Це був не менш вишуканий образ із останньої колекції Елі Сааба. Сукня кольору шампань виблискувала тисячами кристалів Swarovski. Її доповнила вражаюча фата.

Фото: @eliesaabworld

Також для Крістіни підготували третій аутфіт – відкриту блакитну сукню для вечірніх танців. Не складно здогадатися, хто був її дизайнером.

Як повідомляє видання Brides, пара заручилася всього лише після трьох місяців стосунків. Цікаво, що на організацію свята та створення весільних суконь знадобилося значно більше часу.

Фото: @eliesaabworld

Місцем святкування обрали церкву під назвою Bkerké. Основними елементами оздоблення локації були рослини та свічки.Спеціальний «таємничий сад», де після офіційної церемонії продовжилося весілля, прикрасили 365-ма свічками – по одній на кожен день року. А величезний 5-ярусний торт прикрашали 52 свічки – цього разу відповідно до кількості тижнів у році.

Сукні Крістіни, безперечно, неймовірні, але така розкіш доступна далеко не кожній жінці. Тому, якщо шукаєш свою ідеальну весільну сукню, слухай поради від українського дизайнера Андре Тана у відео:

Читай більше матеріалів по темі:

1. ТОП-7 вишуканих весільних суконь, у яких сяяли зіркові наречені

2. Під яку пісню Меган і Гаррі танцювали на своєму весіллі

3. Зіркові весільні сукні, якими нас встиг потішити 2019-й

4. 10 весільних зачісок, на які тебе надихнуть голлівудські зірки

5. Pinterest оголосив найпопулярніші весільні сукні різних країн світу

Новини по темі