Правила дрес-коду: Як правильно одягатися на вечірку

Як одягнутися на вечірку
@nadyadorofeeva

Що одягнути, аби стати королевою вечора?

Поділитися:

Кожна дівчина прагне сяяти на вечірці. Ідеально підкресливши свої переваги, ви прикуєте до себе чимало захоплених поглядів. Головне - не боятися експериментувати і поєднувати, на перший погляд, непоєднуване. Ми підготували для вас добірку із 5-ти рекомендацій, що допоможуть підібрати свій ідеальний лук для яскравої вечірки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренд сезону: Як носити ковбойські чоботи

БЛИСКУЧА СУКНЯ 

Справді - блискуча сукня є одним із найкращих варіантів для вечірнього луку. Особливо ефектний вигляд мають обталені сукні-міні насичених кольорів із довгим рукавом та закритим декольте. У такому образі головне зробити акцент на свою сексуальність і не перебільшити. Тому доповнюйте лук стриманим макіяжем, золотими прикрасами, взуттям на підборах й маленькою сумкою. 

@chiaraferragni

ВІНІЛ 

Вініл став одним з найактуальніших матеріалів нового холодного сезону. Для вечірки доречно обрати вінілові брюки та оригінальний топ. Міксуйте образ зі стильним взуттям на високих підборах та яскравим макіяжем. 

@calzedonia

ШОРТИ-МІНІ 

Джинсові або шкіряні шорти модно носити у поєднанні з класичною сорочкою oversize або широкою футболкою із символічним принтом. Комбінуйте такий варіант луку з ботфортами або туфлями-човниками. 

@beyonce

АСИМЕТРІЯ 

Протягом останнього року асиметричний крій не здає своїх позицій. Для вечірки обирайте моделі суконь з вкороченим та довгим рукавом, задовжені ззаду та вкорочні спереду спідниці, оригінальні вирізи тощо. Така «гра» дозволена не тільки з тканинами, а й з принтами.

@blaireadiebee

АНІМАЛІСТИЧНИЙ ПРИНТ 

Зміїний, леопардовий, зебра - вже протягом року анімалізм завойовує увагу модниць у всьому світі. Крім того, модно поєднувати анімалістичний принт з іншим, до прикладу, квітковим. Речі із анімалістичним принтом самодостатні, розкішні й жіночні водночас. 

@nakdfashion

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 головних речей осіннього сезону

Новини по темі