Представник Ізраїлю на Євробаченні 2022 про Україну: "Вони повинні виграти все"

Представник Ізраїлю на Євробаченні 2022 про Україну: "Вони повинні виграти все"

Учасник конкурсу "Євробачення-2022" від Ізраїлю Майкл Бен Давід прокоментував прогнозовану букмекерами перемогу України на конкурсі.

Поділитися:

Сьогодні відбулася урочиста церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2022". Учасників від України — гурт Kalush Orchestra вітали гучними оплесками та вигуками "Слава Україні". Букмекери пророкують українцями перемогу в цьогорічному конкурсі з відривом у більше, ніж 40%.  Представник від Ізраїлю прокоментував ці прогнози під час прес-конференції після другої репетиції.

"Всі говорять про те, що Україна на першому місці на "Євробаченні". І я кажу, що це ніщо. Вони повинні виграти все. Вони мають перемогти та відвоювати свою країну. Не лише "Євробачення". Вони мають виграти все. Тому що ніхто не розуміє, через що вони проходять зараз. Тож це дуже важко. І я сподіваюсь, це скоро скінчиться".

Так відповів Майкл Бен Давід, який зазначив, що він добре знає, що зараз відбувається в Україні, адже його мама з України, а родичі зараз перебувають у Києві. Він підкреслив, що вони часто "перебувають у підвалі". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖKalush Orchestra після другої репетиції прокоментували прогнози про перемогу на Євробаченні 2022

Нагадаємо, що перший півфінал Євробачення 2022 відбудеться 10 травня. Цього дня представники України, гурт Kalush Orchestra, виступатимуть під 6 номером з піснею Stefania.

Новини по темі