Прем'єра серіалу Кухня і перший прямий ефір Голосу країни-9: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Програма 1+1

Дізнайтеся, що покаже телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами — буде цікаво!

Величне століття. Роксолана, з понеділка по п'ятницю о 14:30

Величне століття. Роксолана - популярний турецький історичний серіал. За його сюжетом, українка Роксолана (Гюррем) потрапляє в турецький полон, а згодом зіштовхується з інтригами султанського двору. Витримавши усі випробування, героїня серіалу підкорює серце османського правителя Сулеймана.

Моє чуже життя, з понеділка по четвер о 17.10

Не пропустіть улюблений серіал в ефірі 1+1! В основі стрічки — історія дівчини Бахар, яка народилась у віддаленій турецькій провінції, а виросла в Стамбулі в бідній сім'ї й ніколи не знала своїх справжніх батьків.

Кухня, з понеділка по четвер о 20:45

Не пропустіть прем'єру комедійного серіалу за участі Дмитра Нагієва, Марини Могилевської, Дмитра Назарова та Василя Куценка. У ценрі сюжету - різноманітні драматичні та комічні ситуації, що відбуваються з працівниками елітного ресторану французької кухні Клод Моне (Claude Monet). Ця кухня готує суцільні сюрпризи. Комусь із героїв доведеться впасти у воду з палуби корабля, комусь - потрапити під колеса, а іншим - взагалі опинитися на вулиці. 

Одруження наосліп, у вівторок о 22.45

Вони зійшлись у бажаннях, та чи зійдуться характерами? Дивіться нову серію Одруження наосліп у вівторок о 22:45 на телеканалі 1+1.

Світ навиворіт, у середу о 22.45

У новому випуску Дмитро Комаров випробує таксі майбутнього та познайомить з диваком, який переконаний, що він Ісус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 найцікавіших закордонних подорожей Дмитра Комарова

Голос країни, у неділю о 21.00

Цієї неділі глядачі 1+1 побачать перший прямий ефір 9 сезону Голосу країни. Дізнавайтеся, хто з учасників команд зіркових тренерів стане ще на один крок ближчим до омріяної перемоги. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з команди Тіни Кароль пройшов вокальні нокаути

Новини по темі