6 найцікавіших закордонних подорожей Дмитра Комарова

Світ навиворіт. Україна
5 найцікавіших закордонних подорожей Дмитра Комарова
1plus1.ua

Ведучий Світ навиворіт поділився порадами щодо ідеального відпочинку.

Поділитися:

Ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров після закінчення найдовшої подорожі в історії проекту, прийшов в студію Сніданку з 1+1 і розповів про вражаючі пригоди і про те, що залишилося за кадром. Ми, в свою чергу підготували добірку найцікавіших зарубіжних подорожей Дмитра Комарова.

ІНДІЯ 

Дмитро Комаров зізнався, що дуже чітко пам’ятає свій перший візит до Індії, і саме ця країна залишається для нього найулюбленішою. Індія - одна з найдешевших та найекзотичніших країн планети. Це ідеальне місце для першої індивідуальної подорожі. 

Так як я подорожую на екрані, може подорожувати кожен з вас. Для цього потрібно поїхати у мандрівку не за туристичною путівкою, а самостійно підготуватися та все спланувати. Саме тоді вам гарантовані абсолютно інші відчуття. 

Дмитро також наголошує, що Індія - країна бідних та мільйонерів. Тут можна відпочивати за 10 доларів на день, а можна заплатити 8000 доларів лише за квиток на поїзд Махараджей, у якому вам належатиме персональне купе, схоже на номер у п’ятизірковому готелі. 

«Індія сповнена емоцій. Будь-яке місто, будь-яка вулиця неначе дихає екзотикою. Там неймовірно доброзичливі люди, які без проблем зможуть відповісти англійською на ваші запитання. Крім того, в цій країні проста логістика - де б ви не були, ви легко знайдете місця, де поїсти або переночувати», - каже Дмитро. 

КАМБОДЖА 

Камбоджа - країна, у якій відомий мандрівник знімав перший сезон проекту Світ навиворіт. Дмитро рекомендує цю країну через її неймовірну атмосферу, притаманну Південно-Східній Азії:

«Це країна щасливих людей. Камбоджа змогла зберегти свою первісність. Незважаючи на важкі історичні події, народ береже у серці любов до життя та позитив. Навіть найбідніша людина, яка проживає у хатині на чотирьох бамбукових стовпах, накритих банановим листям, залюбки запросить вас до себе, пригостить рисом та рибою, яку щойно спіймали, і не попросить за це грошей». 

На додаток, у Камбоджі знаходиться «історична родзинка», рівних якій немає в усьому світі - храмовий комплекс Ангкор-Ват. Прогулюючись там, почуваєшся героєм захоплюючого пригодницького фільму. Саме там проходили зйомки кінострічки «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт». Крім того, тут знаходиться велике прісноводне озеро Тон Лесаб, де люди живуть на воді. Їх домівки, будівлі, магазини плавають. 

У Камбоджі протікає Сіамська затока, на берегах якої знаходяться розкішні пляжі. Є також велика кількість островів, куди можна поїхати на екскурсію. У певний період влітку вода наповнюється біолюмінесцентними водоростями, тому вночі вона світиться.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про Дмитра Комарова та Сашу Дмитрієва у Бразилії зняли фільм

ТУРЕЧЧИНА, ЄГИПЕТ І ТУНІС 

Дмитро Комаров вважає, що саме ці країни ідеально підходять для сімейного відпочинку. Мандрівник радить надавати перевагу гарячим путівкам. 

«Незважаючи на туристичну популярність цих країн, я їх рекомендую, тому що це найбільш бюджетний та доступний варіант. У цих країнах ви отримаєте безпечний та оздоровлюючий відпочинок на морі для усієї родини. У Єгипті особливо красиве море. Там цікаво зайнятися дайвінгом і спостерігати за життям морських мешканців. А приїхавши до Туреччини, а насамперед, до Стамбула, ви потрапите у справжню східну казку», - стверджує ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров розсекретив еліксир молодості Рабині Ізаури

БРАЗИЛІЯ

Це було найдовше відрядження в історії проекту – 203 дні. Дмитро стверджує, що це фантастична країна, в якій безліч вражаючих місць з чудесами природи і небезпечними і дикими тваринами. Цього разу Дмитро привіз срібну нагороду за участь у бразильському карнавалі та більше сотні годин ексклюзивного відеоматеріалу: участь у стрілянині, поцілунок з тигром, обійми з найвищою жінкою Бразилії та 25 секунд боротьби з водоспадом. Про ці та інші вражаючі пригоди та те, що лишилося за кадром, Дмитро Комаров розповів у студії Сніданку з 1+1.

Новини по темі