Прем'єра серіалу У неділю рано зілля копала: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Програма 1+1

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Моє чуже життя», з понеділка по п'ятницю о 15:45

Якщо заради кохання доведеться зректися сім'ї, який вибір буде зроблено? Дивіться нові серії улюбленого серіалу Моє чуже життя з понеділка по п'ятницю о 15:45 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цікавих фактів про зірку серіалу Моє чуже життя Езгі Асароглу

«У неділю рано зілля копала», з понеділка по четвер о 20:45

За сюжетом стрічки У неділю рано зілля копала молодий та перспективний етнограф-аспірант Максим приїжджає у 1993 році у село Русалино збирати старовинний фольклор для своїх праць. Вмовила його приїхати в це село студентка Люба, адже в Русалино мешкає її тітка Варвара, а місцевість славиться тим, що у ній збережено багато давніх пісень, обрядів.  Дівчина щиро вірить, що їхня наукова подорож допоможе їм зблизитися, адже вона неймовірно закохана в Максима. Люба і не здогадується,  що тут Максим познайомиться із циганкою Радою, яка на все життя вкраде його серце.

«Світ навиворіт», у середу о 22:45

Щоб показати вам справжню рибу-динозавра, Дмитро Комаров вирушає у води, де панують хижаки і пірати. Не пропустіть продовження пригод мандрівника у Бразилії щосереди о 22:45 на 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров візьметься за розслідування загадкового вбивства

«Голос країни», у неділю о 21:00

Вже цієї неділі на телеканалі 1+1 відбудеться п'ятий ефір нового сезону наймасштабнішого вокального шоу Голос країни. На етапі сліпих прослуховувань зіркові тренери Тіна Кароль, Потап, MONATIK  і Dan Balan запросять у свої команди лише найкращих вокалістів, що боротимуться за омріяну перемогу. Кому пощастить опинитися у запеклих боях й попрацювати із найталановитішими наставниками - дивіться вже у неділю о 21:00 на 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда Тіни Кароль поповнилася неймовірною учасницею з Нігерії

Концерт Dan Balan. Allegro Ventigo, у неділю о 23:25

Не пропустіть неймовірний концерт улюбленого співака Dan Balan. Allegro Ventigo й насолоджуйтеся його запальними хітами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частиною команди Dan Balan став хлопець, який змусив його танцювати

Новини по темі