Прем'єра серіалу Величне століття. Нова володарка: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Величне століття. Нова володарка», з понеділка по п'ятницю о 17:15

Новий турецький серіал розповідає про життя нащадка легендарної Роксолани, султана Ахмеда I, та його фаворитки, красуні Анастасії, у майбутньому – найвпливовішої жінки Османської імперії. Події розгортаються у 17 столітті. В основі сюжету – історія юної полонянки Анастасії. У 13-річному віці її викрали із рідного грецького острова, після чого вона потрапила у гарем Ахмеда I. Дівчина стала беззаперечною фавориткою правителя та чотирнадцять років була поруч із ним, народивши коханому тринадцять дітей. Після смерті Ахмеда І на його місце претендували усі найближчі родичі. Однак у Кесем (Кьосем) – так називали Анастасію – зріє власний план. Вона прагне посадити на трон свого сина Мурада.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як готували наложниць до першої шлюбної ночі

«Школа. Недитячі ігри», з понеділка по четвер о 20:30

Максим відводить сина до психолога, жінка радить не забирати Даню зі школи, аби він пройшов увесь шлях і усвідомив свої помилки. Ніка перевірилася в гінеколога і виявилося, що вона незаймана. Антон повернувся до міста і зміг помиритися з Дариною. Вони вирішили поновити стосунки. Алекс тим часом одружується з Мері. Не пропустіть нові серії з понеділка по четвер о 20:30 на 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТТАКОЖ: 1+1 створив анонімний онлайн-щоденник для підлітків

«Модель XL», у вівторок о 21:30

Це реаліті-шоу змусить кожну жінку повірити у силу своєї вроди. Серед безлічі пишних красунь на проект Модель XL потрапили найяскравіші дівчата – реальні жінки нереальної краси. 15 найрозкішніших учасниць боротимуться зі своїми комплексами. Хто з них вийде за власні межі заради нового життя, а хто першою покине проект - дізнайтесь вже у вівторок о 21:30. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан Юсипчук розповів, чому став актором

«Король десертів», у середу о 21:30

У найпікантніший тиждень на кухні домінуватиме шеф. Що чекає кондитерів за непокору? Не пропустіть запальну боротьбу за перемогу у новому випуску шоу про кондитерів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко приготувати порційний тірамісу

«Ігри приколів», у п'ятницю о 22:15

Сучасний гумор у веселому шоу Ігри приколів! Дивіться розважальне шоу щоп'ятниці о 22:15 на 1+1.

«Танці з зірками», у неділю о 21:00

Їх залишилося 9. Минулий ефір для усіх став несподіванкою - шоу Танці з зірками покинула пара Маша та Максим. У новому випуску танцювального шоу на вас чекає ще більше пристрастей, інтриг та яскравих постановок на паркеті. Не пропустіть неймовірне шоу й голосуйте за своїх фаворітів у новому ефірі Танців з зірками вже у неділю о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Michelle Andrade зізналась, як пережила нещасне кохання

«Міс Україна 2018», у неділю о 23:30

Українські красуні готові поборотися за титул найкрасивішої в Україні. Ідеальні фігури, чудові вбрання та неймовірне шоу на подіумі - не пропустіть відбір «Міс Україна 2018» вже у неділю о 23:30 на телеканалі 1+1. 

Новини по темі