Michelle Andrade зізналась, як пережила нещасне кохання

Танці з зірками
Michelle Andrade розповіла про нещасне кохання
1plus1.ua

Зірка розповіла про особисту драму.

Поділитися:

Попри свій молодий вік співачка встигла пізнати гіркоту кохання. Її перше кохання тривало чотири роки. «Ми думали про майбутнє, хотіли створити сім’ю. Нашим стосункам настав кінець, тому що ми не впоралися зі складним періодом, із ревнощами. Рідна людина покинула тебе – і це боляче», – пригадала вона в ефірі Танців з зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Танців з зірками Michelle Andrade: Цікаві факти з життя популярної співачки

Про пережите Michelle розповідає у своїх піснях та виплескує наболіле на паркеті Танців з зірками. Зокрема, свій пасодобль дівчина присвятила колишньому коханому.

«Я не побоялася відкритися, тому що моя історія може комусь допомогти. Вона в минулому, мені вже не так боляче. Я пережила це в своїй пісні Musica, а завдяки участі в проекті розповіла ще й в танці», – поділилася співачка в інтерв'ю ELLE.ua.

На думку Michelle, як би складно не було, потрібно відпустити минуле.

«Найбільш класний рецепт від розбитого серця – час, він усе лікує. Не потрібно страждати, краще проводити дозвілля зі «своїми» людьми, займатися улюбленою справою, читати книги, розвиватися, отримувати позитивні емоції від кожного дня», - порадила зірка.

Також співачка зізналася, що наразі зосереджена на творчості та на участі в танцювальному шоу. Але якщо вона зустріне гідного хлопця, не стане стримувати своє серце.

Змінюється світ навколо, змінююся я, стаю більш вимогливою до самої себе і до тих, хто поруч. Але головне, що я ціную, – це щирість, – говорить дівчина.

Цієї неділі Michele поділиться з глядачами Танців з зірками ще відвертішою історією про своє життя та обіцяє відкрити душу на паркеті.

Новини по темі