Президент України Володимир Зеленський став людиною року за версією Financial Times

Володимир Зеленський став людиною року за версією Financial Times
Instagram/zelenskiy_official

Президента назвали втіленням стійкості українського народу в боротьбі проти російської агресії.

Поділитися:

Британське видання Financial Times презентувало новий випуск, обкладинку якого прикрасив президент України Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент України Володимир Зеленський виступив на Венеційському фестивалі: під час промови на екрані показали імена вбитих росією українських дітей

Видання відзначило, що президент є "втіленням мужності та стійкості українського народу в його боротьбі проти російської агресії" та "флагманом демократичного світу в глобальній боротьбі з авторитаризмом, яка може визначити перебіг цього століття". 

Володимир Зеленський

У Financial Times пишуть, що рішення президента відмовитися від запропонованої від США евакуації та залишитися в Києві було одним із найважливіших моментів у війні, який спонукав українську армію та її народ до опору". Згадуючи перші дні вторгнення та своє рішення, в інтерв’ю виданню Володимир Зеленський заявив:

"Я більше відповідальний, ніж хоробрий... Я просто ненавиджу підводити людей".

Також у матеріалі відзначали успіхи української армії у боротьбі проти агресії росії. Україна вразила світ, відбивши російський наступ на Києв та здійснивший упішний контрнаступ у Харківській і Херсонській областях. А тепер, йдеться у статті, рухається на південь та схід, аби звільнити всю територію України, зокрема Крим і Донбас.

Фото: Twitter/FinancialTimes

Новини по темі