Прочитай це, перш ніж йти на прем'єру стрічки «Ангели Чарлі»

«Ангели Чарлі»: Ключові моменти подій, які потрібно пригадати перед прем'єрою | Фільм | 1+1
Фото: Getty Images

– Привіт, ангели! – Привіт, Чарлі!

Поділитися:

Незабаром, 14 листопада, в українських кінотеатрах відбудеться прем’єра культової пригодницької стрічки «Ангели Чарлі». Нова історія про дівчат-суперагентів – продовження франшизи початку 2000-х. Так, легендарне агентство Чарлі Таунсенда тепер виконує місії по всьому світу, однак вся «брудну» роботу незмінно дістається відважним красуням. 

Тож напередодні виходу стрічки на екрани редакція 1plus1.ua запрошує поринути у світ «Ангелів Чарлі», де на тебе чекають лише найцікавіші факти та найкорисніша інформація.

Попередні стрічки та їхній сюжет

Вперше три небезпечні красуні підкорили серця глядачів ще у 1976-му – тоді на американському телеканалі ABC вийшов перший з п’яти сезонів однойменного серіалу. За сюжетом усі «ангели» були випускницями поліцейської академії, та як і їхні наступниці працювали на приватне агентство Чарлі Таунсенда. Щоправда, сюжет серіалу не має жодного зв’язку з повнометражними стрічками.

«Ангели Чарлі», 2000

Перший фільм франшизи познайомив глядачів з убивчими красунями Наталі Кук (Кемерон Діас), Алекс Мандей (Люсі Л’ю) та Ділан Сандерс (Дрю Берімор). «Ангелів» наймає відома бізнес-леді Вівіан Вуд, аби вони знайшли її ніби-то викраденого ділового партнера Еріка Нокса та надцінне програмним забезпеченням. Однак згодом головні героїні з'ясовують, що справжній злочинець – це саме Нокс, який прагне поквитатися з легендарним Чарлі за образи минулого. Так, у небезпеці опиняється не лише таємничий бос суперагентів, а і його відважні «ангели».

«Ангели Чарлі: Повний вперед», 2003

Цього разу дівчата вирушають на пошуки титанових кілець, що зникли з будівлі Департаменту юстиції США. Таємничі предмети гарантують доступ до переліку учасників програми захисту свідків, тож їх не можна надовго залишати у поганих руках.

Аж ось виявляється, що одна з «ангелів», Ділан Сандерс, також є у секретному списку, адже стала свідком у справі проти її колишнього хлопця-мафіозі. На певний час дівчата розділяються, адже Ділан прагне захистити своїх подруг. Та раптом вплутаною в події виявляється колишній «ангел» Медісон Лі (Демі Мур), і всі плани відважних красунь летять шкереберть.

Класичні образи героїнь

Ділан Сандерс vs. Сабіна Вілсон

Ділан Сандерс (Дрю Берімор) – справжня зірвиголова та шукачка пригод. Вона безстрашна та часом безсоромна. Частину підліткових років провела на вулиці, де навчилась таких трюків, яких від неї не чекає жоден супротивник.

 

Сабіна Вілсон (Крістен Стюарт) – неперевершене перевтілення легендарної Ділан. Своїх трюків дівчина навчилась за ґратами. Для неї не існує жодних правил, так само, як ніхто не здатен передбачити, що вона утне наступної миті.

Алекс Мандей vs. Елена Гафлін

Алекс Мандей (Люсі Л’ю) – технічний геній, у минулому консультувала NASA з питань аерокосмічної інженерії. Красуня вправно поводиться з будь-яким видом техніки, а комп’ютери для неї – звичайна дитяча забавка.

 

Елена Гафлін (Наомі Скотт) – фахівець з комп'ютерів та легко зламає будь-яку цифрову систему захисту. У пригоді стають також її неймовірні вміння інженера-механіка. Так, вона досить схожа на свою попередницю Алекс.

Наталі Кук vs. Джейн Кано

Наталі Кук (Кемерон Діас) – яскрава та життєрадісна красуня, яка була пілотом ВМС США, а нині мліє від будь-чого, що має колеса. Їй немає рівних в автоперегонах, пілотуванні гелікоптерів та їзді на мотоциклах.

 

Джейн Кано (Елла Балінська) – фахівець зі зброї та добре тренований солдат. Неперевершений стратег, який філігранно спланує найскладнішу таємну операцію.

До слова, окрім оновленого складу «ангелів» глядачі побачать ще й декількох світових зірок – Сема Клафліна («Голодні ігри», «До зустрічі з тобою», «У полоні стихії»), Патріка Стюарта («Люди Х», «Зоряний шлях»), Елізабет Бенкс («Голодні ігри», «Ідеальний голос», «Спіймай мене, якщо зможеш») і не лише.

Зіркові саундтреки

Музика франшизи варта окремої уваги – головні саундтреки до кожного з фільмів, включно з останнім, виконували лише всесвітньовідомі зірки.

Destiny's Child

Головною музичною композицією перших «Ангелів Чарі» стала пісня надпопулярного на той час гурту Destiny's Child Independent Women, Pt. 1

P!nk feat. William Orbit 

У другій частині історії лунає гучний хіт 2000-х Feel Good Time від P!nk та William Orbit.

Аріана Ґранде, Майлі Сайрус та Лана Дель Рей

Нещодавно суперзіркове тріо презентувало свою першу спільну роботу – пісню Don’t Call Me Angel. Саме вона і стала головним саундтреком яскравої прем’єри 2019-го.

Більше цікавих матеріалів про кіно читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі