Проект "Секретні матеріали" презентував новий формат та поділився темами майбутніх розслідувань

Проект "Секретні матеріали" презентував новий формат та поділився темами майбутніх розслідувань

Сьогодні, 2 лютого, відбулася презентація проекту "Секретні матеріали", перший випуск якого вже з'явився в ефірі телеканалу 1+1. 

Поділитися:

Сьогодні, 2 лютого, відбулася презентація проекту "Секретні матеріали", перший випуск якого вже з'явився в ефірі телеканалу 1+1.

Під час презентації команда "Секретних матеріалів" розповіла про зміну формату програми та про особливість тем, що обиратимуться його редакцією.

Зокрема, головний редактор Управління журналістських розслідувань Максим Сухенко розкрив деталі створення проекту: "В першу чергу, змінюється підхід до програми. Якщо раніше це була програма, яка претендувала на велику сенсаційність, то зараз ми хочемо підбирати теми, які стосуються нашого безпосереднього життя. Адже, насправді, в цих темах є не менше цікавих речей, які турбують нас, - зауважив Максим. – Наприклад, одна з перших наших програм буде про те, що лише за три тижні епідемії фармацевти ще додатково заробили мільярд гривень на нас, використовуючи абсолютно прості, елементарні техніки, які тим не менше працюють. Тобто ми з одного боку хочемо опустити теми до того рівня, який більше стосується нашого побутового життя, з іншого боку, - 20-хвилинний формат програми дозволяє нам глибоко зануритись в тему і її розкрити"

Кожен ефір "Секретних матеріалів" - це окремий авторський спеціальний репортаж одного з журналістів Управління журналістських розслідувань, присвячений певній актуальній у суспільстві темі.

Мета проекту – допомогти глядачам розібратися в тій чи іншій проблемі, позбутися міфів або здогадок, винести для себе корисні підказки, які можливо застосувати у повсякденному житті, а також отримати корисну та достовірну інформацію.

"Ще однією темою "Секретних матеріалів" цього тижня стане тема благодійних фондів – досі дуже актуальна в українському суспільстві. Ми хочемо показати глядачам, як працюють подібні фонди, які документи потрібно перевірити, якщо ви бажаєте перерахувати кошти, як уберегтися від шахраїв. На реальних прикладах покажемо, до яких наслідків може призвести банальна необізнаність та довірливість", - зазначив один з редакторів проекту Сергій Мальнев.

Секретні матеріали виходять в ефірі телеканалу 1+1 з понеділка по четвер одразу після вечірнього випуску ТСН – о 20:15

Новини по темі