Прогноз розвитку війни в Україні до кінця року на основі положення планет: коментар ведичного астролога Ігоря Нехаєва

Як буде розвиватися війна: прогноз Ігоря Нехаєва на основі положення планет
freepik.com

Як буде розвиватися війна до кінця року: прогноз ведичного астролога Ігоря Нехаєва на основі положення планет.

Поділитися:

Постійний експерт "Сніданку з 1+1", ведичний астролог Ігор Нехаєв у відео на своєму YouTube-каналі розповів, як буде розвиватися війна в Україні до кінця цього року, спираючись на дані про положення планет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли нам стане легше: ведичний астролог Ігор Нехаєв озвучив прогноз розвитку війни в Україні влітку 2022

Отже, Ігор Нехаєв зазначає:

"26 червня 2022 року планета Марс, планета конфліктів, війни, перейде на знак війни Овен, де пробуде до 10 серпня".

Що це може означати для нас? Астролог каже, що Марс – це планета агресії, яка, переходячи у свій знак війни, підвищує у людях активність, войовничість, конфліктність. Тож цілком можлива суттєва ескалація конфлікту у цей період з 26 червня по 10 серпня. Крім того, силу Марса буде підкріплювати з'єднання з планетою Раху в Овені. Планета Раху – це планета розширення всього, а також планета криз, конфліктів, руйнувань. Овен – це імпульси, вибухова дія. Тож варто готуватися до активних бойових дій та інших непередбачуваних подій, пов'язаних з активною фазою війни. Нехаєв каже:

"В цей період може бути ескалація конфлікту, ракетні обстріли, 2-й фронт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливі та нещасливі дні за місячним календарем: роз’яснення від ведичного астролога Ігоря Нехаєва

Також, за словами Ігоря Нехаєва, варто звернути увагу на положення планети Сатурн. Астролог розповідає:

"Сатурн – планета обмежень, рамок. На момент повномасштабного вторгнення росії до Украни 24 лютого перебував у знаку Козеріг. Планета Марс також була у цьому ж знаку. Для Марса знак Козеріг – це знак екзальтації, максимальної сили. І таке поєднання Сатурна і Марса в знакі Козеріг – це була сильна вибухова суміш".

За словами Ігоря Нехаєва, 6 квітня планета Марс відійшла на знак Водолій, дещо послабивши конфліктність. Наприкінці квітня Сатурн також тимчасово перейшов в знак Водолій, і ми бачили, що агресія в певних регіонах України (хоча далеко не в усіх!) трохи відійшла на 2-й план. Чого ж нам чекати надалі від цих планет? Астролог розказує:

"З 12 липня і аж до середини січня 2023 року Сатурн буде проходити завершальну фазу у знакі Козеріг. Нам доведеться повчитися аскетизму, терпіння. Перехід Сатурну в Козеріг може говорити і про те, що складності розпочнуться у продовольчій сфері, адже Козеріг – це земний знак. Можуть бути проблеми із ресурсами, тож продовольчі запаси будуть не зайвими".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретроградний Сатурн 4 червня — 23 жовтня: через які випробовування доведеться пройти (розповідає астролог Ігор Нехаєв)

Отже, якщо підсумувати, до середини серпня в Україні можлива значна ескалація конфлікту, на яку вказує положення планети Марс, а з 12 липня і до кінця року, або ж навіть початку наступного року в Україні буде складна ситуація, можлива продовльча криза, на що вказує положення планети Сатурн.

Але Ігор Нехаєв наголошує:

"Ситуація може бути складною, але нам треба вчитися змінювати наше ставлення до неї. Необхідно вчитися формувати своє терпіння і зрозуміти, чому вона нас може навчити".

Новини по темі