Прогноз військових дій на літо 2022 від астролога: названо критичну для України дату

Астролог назвав критичну для України дату: прогноз військових дій на літо
Unsplash/Eugene

Коли розпочнуться активні бойові дії в Україні та коли ми відчуємо покращення ситуації (прогноз астролога)

Поділитися:

Астролог Дмитро Уранус на своїй сторінці у Facebook заявив, що кінець травня і початок червня 2022 року будуть дуже важкими для України. У цей період можуть посилитися військові дії, і, за словами Дмитра, треба протриматися півтора місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на червень 2022 від професійних астрологів: що чекає на кожен знак зодіаку у перший місяць літа

Уранус пише:

Для України кінець травня і червень 2022 виявляться досить важкими з військової точки зору. Можливо буде позначатися нестача озброєнь і боєприпасів, втома і виснаженість військ. Дуже ймовірна тимчасова втрата нових територій на сході. Тактичні відступи в деяких місцях будуть розумні й необхідні заради збереження життів військових ЗСУ.

Також астролог зазначив, що в найближчі півтора місяця Україну очікує важкий період, який варто вистояти:

Оскільки армія росії в найближчі півтора місяця вийде на свою максимальну ефективність, то сильніше та інтенсивніше, ніж в найближчі півтора місяця, вони наступати не зможуть. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Важливо, щоб люди знали, що все закінчиться перемогою — астролог Анжела Перл в інтерв'ю Наталії Мосейчук

Також Дмитро Уранус назвав критично важливу дату для України: після 5 червня ситуація в Україні почне змінюватися в кращу сторону, а остаточно зміни ми побачимо вже в серпні. Пише:

Після 5 липня Марс переходить в Телець. І в липні поступово ситуація на фронті почне змінюватися на користь України, ближче до серпня, і особливо в серпні. Телець знак України, і бог війни Марс втратить свій натиск і силу проходячи по Тельцю. Марс перестане благоволити агресору в липні.

Як пережити жахіття війни: астролог Ігор Нехаєв та психолог Діана Нехаєва розповіли у сюжеті.

 

Новини по темі