Психологічний тест по картинці "Мотузка": приховані комплекси

Психологічний тест по картинці "Мотузка": обери вузол та дізнайся свої комплекси

Оберіть вузол на мотузці, який найбільше подобається та читайте про комплекси, які живуть у Ваших думках.

Поділитися:

Психологічний тест по картинці "Мотузка" розповість Вам про те, що приховує ваша підсвідомість та які у Вас насправді комплекси. Уважно подивіться на картинку та оберіть, не роздумуючи, один вузол. Після цього читайте результат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: виберіть улюбленого кіногероя з серіалу і дізнайтесь, який партнер вам потрібен

1. Ви комплексуєте у спілкуванні з іншими людьми. Вам бракує цього досвіду та весь час здається, що ви не вмієте підбирати слова, не говорити дурниці та просто щиро вести діалог. Проте не хвилюйтесь: це все лише у вашій голові. Ваші друзі та знайомі обожнюють вас.

2. Комплекс відмінника: хтось у школі завжди мріяв отримувати 12 балів та робив все для цього, а хтось продовжує цю схему поза учбовими стінами та весь час намагається робити все ідеально. Це про вас. Дійсно, приємно, коли все виходить добре, проте інколи слід розслабитися та не намагатись отримувати якісь оцінки вашої роботи. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці з деревами "Що вас чекає цієї осені?"

3. Якщо ви обрали цей вузол, то у вас комплекси стосовно вашої зовнішності. Радимо вам згадати, що ви у себе одні, слід приймати своє тіло та обличчя такими, якими вони є. Не принижувати самого себе, а вдосконалювати всі недоліки, які ви вважаєте, що у вас є. Пам'ятайте: іншою людиною ви не станете, тож не варто все життя мучити себе.

4. Порівняння – ваш ворог. Ви весь час шукаєте те, хто та чим вас кращий чи гірший. Вам слід усвідомити, що конкурування має бути здоровим. Весь час аналізувати, в кого та як влаштоване життя – це саме той вид конкуренції, що шкодить вам та оточуючим. У кожного свій шлях в житті.

Проте слід зазначити, що комплекси є або були у всіх – головне усвідомити, звідки вони та як їх можна подолати. Можете послухати історії відомих людей, як вони долали свої недоліки:

Новини по темі