Психологічний тест по картинці на приховані риси вашого характеру

Психологічний тест по картинці: які риси характеру ви приховуєте

Оберіть інтуїтивно символ та читайте пояснення про те, які риси свого характеру ви ретельно приховуєте.

Поділитися:

МАЛЮНОК 1

Ви — людина, яка прагне применшувати все, що з вами відбувається, і «замітати під килим», доки там не залишиться місця. У глибині душі ж ви чутливі, і насправді на вас дуже впливають слова та дії оточуючих, просто ви не дозволяєте собі це визнати.

Порада. Коли вам кажуть чи роблять щось неприємне чи просто те, що порушує ваші межі, просто скажіть про це. Просто кажіть "ні". Це не так і важко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: який ваш найбільший страх

МАЛЮНОК 2

Ви знову і знову робите вибір, який вам не до душі. Робота, яка вам не подобається, стосунки, які вас не надихають, друзі, які вас критикують тощо. Ви робите це несвідомо, але часто опиняєтеся в однакових ситуаціях і не бачите цього так чітко, оскільки не пов'язуєте ці події. Ви поводитесь так, ніби все для вас нове. Це залишає вас у положенні жертви та позбавляє вас права приймати рішення. Найважче вам про це сказати, тому що ви дуже чутливо сприймаєте подібні зауваження.

Порада. Почніть робити життєві вибори свідомо та візьміть нарешті відповідальність за своє життя на себе!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: яка ваша найбільша слабкість

МАЛЮНОК 3

Ви постійно говорите про свої справи, а коли інші вам щось говорять, ви завжди повертаєтесь до розмови про себе. Вам важко слухати, і ви думаєте, що все, що відбувається з вами, серйозніше або важливіше, ніж з іншими. Це може спричинити проблеми з друзями, оскільки вам важко буде визнати цю свою рису.  Тож люди, які вас люблять, могли перестати вам говорити про себе.

Порада. Спробуйте навчитись слухати, не перебивати і не давати порад. Просто вислухати співбесідника. Хоча б заради експерименту. Ви дуже здивуєтесь, наскільки цікавими є ваші близькі і скільки усього про них ви не знали чи не помічали!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці про душевний стан: що вас насправді тривожить

МАЛЮНОК 4

Ви не наважуєтесь вийти із зони комфорту. Ви людина, яка хотіла б займатися іншими справами, і зазвичай трохи скаржитесь на те, що з вами відбувається, але вам важко рухатись далі. Коли хтось пропонує чи радить вам, що ви можете зробити або як ви можете змінитися, ви часто сердитеся або відчуваєте тиск. Тож вони можуть не дуже хотіти й надалі вас стимулювати, але зрештою вони просто хочуть бачити вас щасливими.

Порада. Просто спробуйте щось нове. Напишіть список того, що, здавалося, ви ніколи не наважитесь зробити. І просто виконайте, як завдання, пункт за пунктом! Вам неодмінно піде на користь!

Новини по темі