Психологічний тест по картинці: яка ваша найбільша слабкість

Психологічний тест по картинці: яка ваша найбільша слабкість

Оберіть інтуїтивно символ та читайте пояснення про те, у чому ваша найбільша слабкість.

Поділитися:

1. Гнів

Мова йде не про відкриту форму гніву, а ту, яку ви ховаєте глибоко у закутках свого серця. Саме ця форма гніву є найбільш руйнівною та шкідливою для вас та вашого здоров'я, оскільки вона наче зжирає зсередини та заважає діяти раціонально.

Шо робити?

Зупиніться та подумайте, що викликає у вас дану емоцію та випишіть усі образи на папір. Спаліть цей листок та назавжди попрощайтесь з гнівом. Якщо ви не почнете контролювати його, то він візьме верх над вами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці: яка травма дитинства найбільше впливає на ваше життя

2. Ненажерливість

Не варто путати з надмірним апетитом та звичайним переїданням. Немає нічого поганого любити смачно поїсти, однак в усьому має бути міра. Ненажерливість — руйнівна риса та завдає величезної шкоди здоров'ю: як фізичному, так і душевному. 

Що робити?

Якщо ви продовжуєте їсти більше, ніж потребує ваше тіло, ви губите себе. Пам'ятайте, ніхто окрім вас самих не зможе вам допомогти вибратися з цього. Спробуйте сходити на консультацію до дієтолога, а ще краще — до психолога, який допоможе виявити причини та допомогти їх прибрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці: який період у вас на порозі

3. Лінь

Ну що б, здавалося, нового ми можемо дізнатися про лінь? Багатьом подобається бути лінивими і вони виправдовують це необхідністю відпочивати. Однак, насправді лінь — це показник, наскільки ви егоїстичні та непродуктивні. Це слабкість, яку потрібно викорінювати.

Що робити?

Якщо ви будете продовжувати вести такий спосіб життя, це не приведе ні до чого доброго. Однак якщо ви вчасно замислитесь та почнете планувати свій день, визначаючи чітко межі робочого часу та відпочинку, у вас не буде потреби виправдовувати свою непродуктивність інфантильними відмазками про нестачу енергії на роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці: що вам заважає жити життям, про яке мріяли

4. Жадібність

Жадібність — це не ділитися, а загалом про бажання мати речі, які вам не потрібні. Жадібність притаманна дуже поверховим людям, у яких немає внутрішньої опори. Люди, що дбають лише про матеріальні речі, врешті не мають вдоволення та не відчувають радості від життя.

Що робити?

Перше, що необхідно зробити, якщо ваша слабкість це жадібність — визнати це. Оскільки чим далі ви відкидатимете та виправдовуватиметесь перед собою, що все це не про вас, тим важче вам буде і це відчуття знищуватиме вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці про душевний стан: що вас насправді тривожить

5. Заздрість

Заздрість позбавляє вас впевненості у собі та змушує відчувати себе жертвою. Щаслива людина немає причин відчувати заздрість до чужого.

Що робити?

Навчіться радіти чужому щастю, надихатись ним і створювати щось абсолютно своє, шукати джерела радості у власному житті.  Спробуйте контролювати свої думки та своє життя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці про ваші амбіції та характер в роботі

6. Гордість

Так, саме гордість — це  прямий шлях до саморуйнування. Почуття переваги над іншими насправді є дуже хибним та у перспективі зіпсує вам багато стосунків: як робочих, так і особистих. Людина може судити лише з позиції власних думок та обмежень. Основна небезпека — ви перестаєте зосереджуватись на власному зростанні і легко втратите свій статус.

Що робити?

Якщо ви не ставитеся до всіх однаково, незалежно від того, ким вони є і чого досягли, ви просто марнославні. Варто визнати це та почати розвиватись далі, самовдосконалюючись кожен день. Тоді вам банально не буде часу зарозуміватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці з деревами "Що вас чекає цієї осені?"

7. Хтивість

Тілесні бажання, які ви все ніяк не можете взяти під контроль несуть величезні небезпеки: стосункам, фізичному тілу та душевному здоров'ю. Якщо йти на поводу у своїх інстинктів, ви змушуєте страждати себе, як особистість. Це дуже шкідлива риса, яка обмежує ваше зростання.

Що робити?

Якщо вами рухає хтивість, це означає, що ваше тіло контролює вас більше, ніж ваш розум. Варто розібратись у мотивах своїх думок та відчуттів, а за необхідності — звернутись до спеціаліста.

Ви не дарма отримали саме таке трактування психологічного тесту. Проаналізуйте інформацію та спробуйте щось змінити у своєму житті.

Новини по темі