Психологічний тест по картинці: оберіть новорічну іграшку та це розповість про те, над чим доведеться працювати протягом року

Психологічний тест по картинці з новорічними ялинковими іграшками: над чим доведеться працювати протягом року

Оберіть не роздумуючи одну новорічну іграшку.

Поділитися:

Верхівка ялинки. Ви — природжений лідер і тягнете за собою суспільство. Завжди рухаєтеся до мети, не бачачи перешкод, з гордо піднятою головою. Однак іноді ваші якості командира можуть переважати над лояльністю та доброзичливістю. Чекайте від 2022 року уроки, які покажуть вам, що варто балансувати між самовпевненістю та доброзичливістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2022 якої тварини: колір 2022 року, у чому зустрічати свято

Кулька. Якщо ви вибрали кульку, це говорить про те, що ви людина-стабільність, любите, коли все розкладено по поличках без особливих екстрених ситуацій, які викликають у вас стрес. Приготуйтеся до випробувань нового року, адже він навчить вас правильним рішенням у несподіванках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2022 рік для всіх знаків зодіаку: кого очікує легкий рік, а кого — неймовірні повороти у житті?

Зірка. Перфекціонізм та ідеалізація — ваші дві головні риси, які можуть як позитивно позначитися на вашій роботі, так і негативно на вашій самооцінці. У новому 2022 році ви проведете хорошу роботу над собою та приймете всі свої недоліки, а також визначитеся з вектором розвитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Східний гороскоп на 2022 рік: що чекає на кожен знак китайського календаря

Гірлянда. Ви — людина-імпульс, який може як швидко загорітися справою, так і швидко вигоріти, прям як ялинковий декор, який ви вибрали. Наступний рік навчить вас закінчувати справи до кінця, але при цьому не пересилюючи себе: ви одразу бачитимете, до чого лежить ваша душа, а до чого ні. Варто лише трохи докласти до цього зусиль!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно прикрасити ялинку за астрологією: під яким числом пройде Новий рік 2022 (коментує астролог)

Дзвіночки. Комунікабельність завжди була вашим головним плюсом, а більш приязну людину, ніж ви, швидше за все, ваше оточення ще не бачило. Але часто це грало з вами поганий жарт: ви розчаровувалися в людях, яким довіряли. Будьте готові до того, що 2022 може розлучити вас з тими, з ким ви навіть не можете зараз уявити. Однак пам'ятайте: всі зміни на краще!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Гаманець": що заважає вам розбагатіти та як це виправити

Шишка. Якщо ви вибрали шишку, це говорить про те, що зараз у вас, найімовірніше, внутрішній конфлікт зі своїми інтересами або, можливо, невирішені питання зі знайомими або близькими. 2022 рік обіцяє для вас безліч емоцій та неймовірних знайомств, а також заповнить вас натхненням та легкістю. Єдина умова, яка просить наступного року тигра — це закрити всі гештальти 2021-го.

Астрологічний прогноз Ігоря Нехаєва на 2022 рік:

Новини по темі