Психологічний тест по картинці про кохання на прикладі героїнь серіалу "Моя улюблена Страшко"

Психологічний тест про кохання на основі героїнь серіалу "Моя улюблена Страшко"

Оберіть персонажа серіалу, який вам подобається найбільше та читайте результат.

Поділитися:

1. Якщо ви обрали Настю Глушко, то це говорить про вас, як про чесну та щиру людину. Вам дуже важко почати стосунки, адже ви не з тих, хто буде фліртувати та "завойовувати" другу половинку. Проте якщо ви все ж наважились на відносини, то партнеру буде з вами надійно, а ви у відповідь очікуєте на рівноцінне партнерство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: виберіть улюбленого кіногероя з серіалу і дізнайтесь, який партнер вам потрібен

Дивіться сюжет, де Ірина Поплавська та Олександр Соколов коментують, чи є у них відносини поза кадром:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінал «Моя улюблена Страшко»: чим Настя підкорила Макса?

2. Якщо ви обрали Олю, то це говорить про вас, як про палку завойовницю сердець. Вас завжди помічають серед натовпів, адже ви запам'ятовуєтесь кожному, хто вас хоч раз бачив. Вам не треба докладати багато зусиль, аби людина захотіла піти з вами на побачення: чоловіки самі притягуються, немов магніти. Проте вам слід бути обережними та не загубити себе: під фліртом криються не щирі почуття.

3. Якщо ви обрали Яніну, то ви абсолютно сильна, проте наївна людина. Ваша надмірна довіра інколи може вас підводити. Вам слід бути обережними з людьми та не погоджуватись на авантюри. У стосунках ви – та людина, до якої хочеться дослухатися, яка буде зачаровувати своєю мудрістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поцілунок у серіалі «Моя улюблена Страшко»: як завдяки Колі Оля повірила у щирі почуття

4. Якщо ви обрали Марину, то хитрість, розум та енергія – це стовідсотково про вас. Після першого побачення усі чоловіки закохуватимуться у вашу харизму та чарівність. Ви звикли "завойовувати", проте зверніть увагу на те, що інколи після такого у вас може зникнути інтерес до партнера. Давайте ініціативу в руки чоловіка.

Дивіться сьогодні останню серію "Моєї улюбленої Страшко" о 20:45!