Психологічний тест по картинці з дверима: що зараз вам недоступно в житті

Психологічний тест по картинці з дверима: що зараз вам недоступно в житті

Виберіть інтуїтивно двері, що сподобалися вам найбільше і читайте про те, чого вам зараз бракує в житті по відчуттям.

Поділитися:

1. Вам не вистачає САМОТНОСТІ

Зараз Вам дуже складно викроїти час для себе, відійти від справ, подумати більше про те, чого Ви насправді хочете, розібратися у своїх почуттях і бажаннях. Ви в постійному вирі, більше дбаєте про інших, ніж про себе. Вам хочеться зупинитися і розглянути себе в цій щоденній купі справ. Впорядкувати думки. Вам не вистачає самотності, щоб побути на самоті десь на природі і відчути життя на смак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці: яка травма дитинства найбільше впливає на ваше життя

2. Вам не вистачає РОМАНТИКИ.

Мова романтики у кожного своя: у когось гарні слова та подарунки, в інших — незвичайні побачення, у третіх — дивовижні сюрпризи та вчинки, на які чекали. Загальне одне: Вам не вистачає уваги та визнання. Вам хочеться, щоби Вас оцінили по-справжньому. Щоб люди поряд дали Вам відчуття краси та гармонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці з монетами: як ви зараз схильні заробляти та витрачати гроші

3. Вам не вистачає СТАБІЛЬНОСТІ

Ви втомилися від постійного потоку справ: коли одні завдання змінюються іншими. Ви не можете нічого планувати чи передбачати, тому що немає можливості керувати ситуацією. Ваші почуття потребують сталості обставин, щоб стати точкою опори для дій. Однак зараз Ваші нерви схожі на бурхливе море, навіть якщо Ви досвідчений капітан на кораблі, то все одно Вам гостро хочеться штиля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці з глечиками: що вам заважає отримати більше

4. Вам не вистачає СПІВЧУТТЯ

Ви з тих людей, котрі плачуть, коли ніхто не бачить. Вам не властиво виявляти слабкість, Ви проживаєте свої невдачі так, що вони шліфують Вас, як алмаз, але ніхто не підозрює чого Вам це варте. Людям здається, що всьому причиною Ваш стоїчний характер чи везіння. І ніхто не схильний Вам поспівчувати через ті труднощі, які Ви, зчепивши зуби, самі долаєте. Вам не вистачає співчуття від тих, хто поряд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці: який період у вас на порозі

Новини по темі