Психологічний тест по картинці: яка травма дитинства найбільше впливає на ваше життя

Психологічний тест по картинці: яка травма дитинства найбільше впливає на ваше життя

Виберіть інтуїтивно малюнок і читайте пояснення.

Поділитися:

1. Травма неприйняття
Вам властиво постійно робити негативні припущення, що думають інші. Таким чином, ви заздалегідь стаєте в позу захисту, підозрюючи всіх і вся у всьому. Ви боїтеся пускати людей ближче до себе, вам складно довірять. Ви тяжко йдете на компроміс. Ви подобаєтеся людям, але вам складно висловлювати свої почуття у відповідь. Ви вважаєте за краще висловлювати свої почуття нетактильно, вам легше сказати, ніж обійняти. Вас поважають. Ви з тих, хто викликає дуже сильні почуття надовго, але сильні почуття для вас дискомфортні. Вам складні тривалі стосунки, оскільки ви постійно створюєте проблеми, підозрюючи в поганому партнера. Але це не означає, що вони неможливі. Ваш виклик – стабільність та довіра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці про душевний стан: що вас насправді тривожить

2. Травма покинутого
Вас постійно переслідує страх бути позаду, страх стати покинутим. Ця травма переростає у нездатність будувати здорові стосунки у підлітковому чи дорослому віці. Багато можливостей вислизають через низьку самооцінку і почуття власної гідності. Ви часто відчуваєте нав'язливе занепокоєння та незахищеність. Люди з цією травмою особливо схильні до депресій. Ви завжди прагнете показати себе краще, ніж ви насправді. Це ще більше змушує вас займатися самоїдством. Ви схильні "переслідувати" свого партнера через побоювання, що недостатньо хороші. У той же час ви досягаєте більших успіхів у роботі через нав'язливе бажання стати кращим. Вам складно насолоджуватися досягнутим, ви ніби проживаєте чуже життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Гаманець": що заважає вам розбагатіти та як це виправити

3. Травма несправедливості
Для тих, хто є носієм цієї травми, характерні хронічний біль у грудях або в спині. Вас переслідує почуття втоми та виснаження. Вас виснажують постійні емоційні гойдалки: то вам здається, що все пропало, то ви відчайдушно хапаєтесь за останній шанс. Непередбачувані ірраціональні емоції заважають вам впевнено рухатися вперед. Ви час від часу сходите з обраного шляху. Вам складно зосередитись на одній меті. Ви живете у режимі постійної боротьби. Коли ситуація спокійна, ви переживаєте, що щось приховано від вас чи ви не допрацювали. Найстрашніше для вас – ізоляція та відрізання від ресурсів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці "Про що Ви зараз думаєте насправді"

4Травма зради
Ті, хто зазнали цієї травми, мають проблеми з розпізнаванням, вираженням емоцій або керуванням ними. Вас переслідує нав'язливий неспокій, який переростає в панічні атаки. Для людей цієї групи добре знайомі розлади шлунка. Ви часом опиняєтеся у своєму вигаданому світі, згущуючи фарби до чорної або не помічаючи реальної загрози. Вам складно планувати, бо це або втеча, або захоплення. Ви надто прив'язуєтесь до партнера, ваші почуття часом задушливі. Вам тяжко прощатися, адже вам щоразу здається, що вами знехтували заради когось іншого або іншої справи. Самодостатність — ваш виклик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПсихологічний тест по картинці про ваші амбіції та характер в роботі

Ви не дарма отримали саме таке розшифрування психологічного тесту. Проаналізуйте цю інформацію та дослухайтеся до порад. 

Новини по темі