Психологічний тест по картинці зі свічками: дізнайтеся послання долі

Психологічний тест по картинці зі свічками: дізнайтеся послання долі

Оберіть інтуїтивно символ та читайте пояснення про те, яке послання долі вас чекає.

Поділитися:

Виберіть одну зі свічок, якщо хочете знати, яке послання вона має для вас. Обраний вами колір свічки може багато сказати про те, що вам зараз найбільше потрібно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психологічний тест по картинці: що на вас чекає до кінця року

1. Чорний

Багато людей вважають, що чорний колір — це колір диявола і що з цим кольором пов'язано багато негативу. Чорна свічка насправді символізує силу, і вона навіть близько не диявольська.

2. Фіолетовий

Фіолетовий — справжня енергетична бомба, яка випромінює набагато вищі вібрації. Якщо ви відчуваєте, що ваша аура постраждала, або ви просто невпевнені в собі, сила фіолетової свічки наповнить вас енергією та імпульсом.

3. Білий

Біла свічка відображає енергію Місяця, допомагаючи нам вібрувати на набагато вищій частоті. Це можна легко використовувати для посилення процесів очищення, медитації та саморефлексії.

4. Синій

Синій колір тісно пов'язаний з настроєм, тому його цілюще полум'я може сприяти стабілізації нашого настрою. Блакитна свічка може створити чудову атмосферу відновлення.

5. Зелений

Зелений колір ближчий до серцевої чакри, ніж популярний червоний. Зелений – один із кольорів землі, тому він поєднує серце з природою. Це ідеальний колір, якщо ви хочете наблизитися до матері-природи.

6. Жовтий

Жовтий — це колір спілкування, який впливає на мозок і думки. Сила жовтого кольору може бути корисною, коли нам потрібно вирішити щось за короткий час або дізнатися щось важливе.

7. Червоний

Червоний — чудовий супутник, коли нам потрібно трохи пристрасті в вашому житті. Червоний дає силу, впевненість і мужність, тому ми можемо знайти відмінне натхнення в компанії червоної свічки.

Новини по темі