Речі-вбивці: Одяг, що шкодить нашому здоров'ю

Який одяг небезпечний для здоров'я
Фото: Freepik

Як не втратити здоров'я у гонитві за красою і трендами.

Поділитися:

Всі знають, що взуття на підборах шкідливе для ніг і небезпечне загалом через ризик не втриматись «на висоті». Однак, у жіночому гардеробі набагато більше речей, які гублять наше здоров’я. Список неочевидних, проте вкрай небезпечних знайдете в матеріалі.

Джинси-скіні

Як з’ясували британські вчені, тісні брюки з деніму призводять до оніміння шкіри і невралгії латерального шкірного нерву. Це відбувається через погіршення циркуляції повітря.

Фото: Freepik

Крім того, занадто вузькі джинси можуть призвести до вагініту та сприяють розвитку захворювань сечостатевої системи.

Шапки, шарфи, рукавички

Здавалося б, усі ці речі — радше аксесуари, ніж одяг. Проте навіть такі дрібні предмети гардеробу можуть поставити здоров’я під загрозу. Якщо прати шапки, шарфи та рукавички недостатньо часто, їх заселяють шкідливі мікроби з навколишнього середовища. Не додадуть користі й залишки поту та шкірного жиру, які неминуче накопичуються в процесі носіння. Ви ризикуєте набути проблем зі шкірою, різноманітні подразнення та алергії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зміцнити імунітет: поради лікаря

Фото: Freepik

Обтислі футболки

Жінки полюбляють спокушати звабливими формами у вузьких футболках та топах. Виявляється, обтислий одяг може стати однією з причин меланоми — раку шкіри. Найбільш безпечним матеріалом вважається льон.

Фото: Freepik

Стрінги

Цей вид білизни навряд чи назвеш зручним, а до того ж він — небезпечний. Під час носіння таких трусиків бактерії з однієї інтимної зони потрапляють в іншу. Щонайменше на вас чекатиме подразнення та молочниця.

Також не варто надягати синтетичну білизну частіше, ніж 2-3 рази на тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП 7 звичок, які шкодять здоров'ю

Новини по темі