5 продуктів, які мають бути в раціоні кожної жінки

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Секрет вічної молодості розкрито!

Поділитися:

Краса та здоров’я залежать від спадковості, способу життя та харчування. Свій генний код вже не змінити, але життя та дієту — можна корегувати. Щоб мати бездоганний вигляд у будь-якому віці, необхідно обов’язково вживати продукти, багаті на корисні елементи.

Вітамін С

Він допомагає зміцнити імунну та нервову системи, підвищує захисну функцію організму, а також робить шкіру більш пружною. Джерела вітаміну С — ківі, цитрусові, журавлина та болгарський перець.

Кальцій

Необхідний для здоров’я кісток, зубів, волосся та нігтів. Правильне споживання молочних продуктів — зокрема, сирів та йогуртів — забезпечує хорошу поставу. Однак дієтологи нагадують: більше 200 г сиру на тиждень можуть призвести до ожиріння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що корисно їсти на сніданок: Поради дієтолога

Омега-3

Ці жирні кислоти забезпечують пружність та еластичність шкіри. Омега-3 у достатній кількості містить червона риба. Споживаючи її, ви уникнете появи передчасних зморшок та надовго збережете молодість обличчя.

Замінити дорогий лосось в раціоні можна скумбрією, оселедцем або мойвою. Дієтологи радять вживати рибу щонайменше двічі на тиждень.

Вітамін В

Брокколі позитивно впливає на нервову систему людини завдяки високому вмісту вітаміну В. Регулярне вживання цього овоча допомагає не тільки боротися з бактеріями в організмі, але й продовжити свою молодість.

Вода

Ця унікальна речовина чи не найголовніша для здоров’я та краси. Вживати її потрібно мінімум 1,5 л на добу. Краще пити просту негазовану воду. Також можна додати до раціону свіжі соки, чаї та компоти.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 натуральних соків, які додадуть енергії

Новини по темі