Рекордні 10 нагород Ukrainian Design: The Very Best Of отримала група 1+1 медіа

The Very Best Of отримала група 1+1 медіа
1plus1.ua

Компанія стала лідером за кількістю відзнак серед медіа.

Поділитися:

Вчора, 24 жовтня, конкурс у сфері дизайну Ukrainian Design: The Very Best Of оголосив своїх переможців. Одразу 10 нагород отримала група 1+1 медіа з проектами каналів 1+1 та ПЛЮСПЛЮС та стала лідером серед українських медіагруп за кількістю відзнак.

Канал 1+1 отримав першість у таких номінаціях: The Very Best of  за промо проекту «Інспектор. Міста» у C-10 TV Program/Film Promo – Campaign, Best of за новорічну промо-кампанію до 2018 року у C-1 TV Channel – Visual Identity та Best of  у двох категоріях для шоу «Король десертів», а саме айдентика програми у C-5 TV Program – Visual Identity та промо C-10 TV Program/Film Promo – Campaign.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 стурбований поширенням неперевірених чуток про журналістів каналу

Канал ПЛЮСПЛЮС виборов шість нагород у таких номінаціях: Best of у C-1 TV Channel – Visual Identity із айдентикою каналу ПЛЮСПЛЮС, а Best of у C-5 TV Program – Visual Identity канал отримав одразу п’ять відзнак за навчально-розвиваючий дитячий мультфільм «Світ чекає на відкриття».

Над проектами працювали команди ефірного промо і дизайну каналів 1+1 та ПЛЮСПЛЮС.

Із детальним описом робіт переможців можна ознайомитись на сайті конкурсу.

Конкурс Ukrainian Design: The Very Best Of щорічно проходить у рамках тижня креативності Ukrainian Creative Week.

Серед спікерів цьогоріч арт-директор каналу 1+1 Олексій Рєпік та керівник відділу промо та дизайну нішевих телеканалів групи 1+1 медіа Олександр Голездренко.

Новини по темі